Translate

İzleyiciler

24 Kasım 2015 Salı

Android Telefonlarda Daha Kaliteli Fotoğraflar çekebilirsiniz..

Android Telefonlarda Nasıl Daha İyi Fotoğraf Çekilir

Google firmasının geliştirmiş olduğu Android yazılımını içeren cihazlarda çok daha iyi fotoğraf çekmek için birkaç ipucunu bu haberimizde topladık.


Android Telefonlarda Nasıl Daha İyi Fotoğraf Çekilir
Kimi zaman cihazların kameraların donanımsal açıdan MP değerleri yüksek olurken yazılım kısmındaki kamera desteği çok daha kötü hale geliyor aynı zamanda bunun tam tersi olduğunda donanım açısından yetersiz MP kalırken, yazılıdaki yetersizlik ile fotoğraflar çok daha kötü bir şekilde çıkıyor.
http://android-dunyasi.blogspot.com.tr/
Bu durumdan şikayetçi olan kullanıcıları için aşağıdaki işlemlerden yararlanabilirsiniz.
1.Flaş Kullanmaktan Kaçınmalısınız
a.Cihazlarınızda flaş kullanmasınız çok daha net bir fotoğraf çekebilirsiniz. Gece fotoğraf çekmiyorsanız flaş kullanmayın. Flaş açık fotoğraflar çekerseniz gereksiz olan parlamalara l açacaktır.
Bu da fotoğrafınızı görüntü kalitesini kötü etkileyecek.
2.Zoom Yapmayın
a.Kameranın yakınlaştırma özelliğinden yararlanırsanız cihazınızın kalitesi düşecektir. Bu nedenle de kameranın yakınlaştırma özeliğini kullanmaktasınız kendisiniz de yakınlaşsanız daha iyi işler ortaya çıkacak.
3.HDR Modunda Fotoğraf Çekin
a.HDR modundayken fotoğraf çekerseniz arkadan gelen ışığı ayarlayacağı için parlama yapmayacaktır ve daha net olan fotoğraflar çekecektir.
4.Filtre ve Efektlerden Yararlanın
a.Filtre ve efektler de bazen son derece güzel fotoğraflar ortaya çıkıyor. Hatta bu fotoğrafların orijinali o kadar da güzel görünmezken efektler de son derece çekici oluyor.
Yukarıda beklemiş odluğumuz açıklamaları dikkate alarak fotoğraflarınızı daha çekici olacaktır.

Android işletim sistemi - Android cep telefonları Android Oyun,Android Uygulama,Android Müzik,Android Tema,Android Wallpaper,Android Uygulaması, iPhone Uygulaması haberler, incelemeler, uygulamalar, oyunlar, teknik bilgiler, market
http://android-dunyasi.blogspot.com.tr/
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail