Translate

İzleyiciler

10 Kasım 2015 Salı

PC’lerin Yerini iPad Pro Alacak!

Apple CEO’su Tim Cook dün yaptığı açıklamada, herkesi şaşırtan bir biçimde bilgisayarların öldüğünü ima etti ve PC'lerin yerine iPad Pro kullanılması gerektiğini açıkladı.

10.11.2015 / 13:00PC’lerin Yerini iPad Pro Alacak!
Londra’da dün The Telegraph’a konuşan Apple CEO’su Tim Cook, bilgisayar döneminin bittiğini düşündüğünü söyledi. “Bence eğer bir bilgisayara bakıyorsanız, neden başka bir bilgisayar daha almak istersiniz ki? Gerçekten, neden alırsınız?” sözleriyle biraz sert bir tutum sergileyen Cook,iPad Pro cihazlarının önemini de vurguladı.
iPad Pro, birçok kullanıcı için dizüstü ve masaüstü bilgisayarların yerine
geçecek. iPad Pro kullanmaya başlayacaklar ve artık ondan ve telefonlarından başka hiçbir cihaza ihtiyaçları olmadıklarının farkına varacaklar.” şeklindeki açıklamalar da Apple’ın yeni 12.9 inç iPad Proürününü satması için bir taktik gibi.

Peki MacBook, iMac ne olacak?

Tim Cook’un bilgisayar öldü demesi ve insanların daha çok iPad Prokullanacaklarını düşündüğünü söylemesi belki bir satış taktiği ancak, ne kadar başarılı orası tartışılabilir. Apple’ın bu yıl içinde çıkardığı yeniMacBook ve iMac aklımıza geldiğinde, Tim Cook için biraz yanlış bir politika izlediği söylenebilir.
15-11/10/ipad-pro-cizim.jpg
iPad Pro gerçekten sağlam bilgisayar gücü sunabiliyor ve çizim yapmak isteyenler, 3D modelciler için başarılı bir cihaz olabiliyor. Hatta piyasadaki birçok dizüstü bilgisayar ile yarışabilecek durumda. Ancak yine de müşterileri tek bir tarafa yönlendirmek ve bilgisayardan vazgeçirmeye çalışmak pek doğru bir tercih gibi durmuyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail