Translate

İzleyiciler

15 Haziran 2011 Çarşamba

Tarayıcınıza Windows 8 havası; İndirin!

Tarayıcınız için Windows 8 giriş sayfası!

Henüz Windows 8'i deneyemiyoruz ama dilerseniz gelin, tarayıcınızı Win 8'e çevirelim!


Tarayıcınızın giriş sayfası artık sıkıcı gelmeye başladıysa, Windows 8'den esinlenen bu şık görünümlü giriş sayfasını deneyebilirsiniz.
DeviantART kullanıcısı flatmo1 tarafından tasarlanan EIGHT adındaki ara yüz sayesinde Google, YouTube, Facebook, Twitter gibi sık kullandığınız sitelere tarayıcınızdan tek tıklamayla erişmeniz mümkün.
Giriş sayfasını kullanmak için dosyayı indirip, içeriğini sabit diskinizdeki bir klasöre çıkartmanız gerekiyor. Ardından yapmanız gereken, tarayıcınızı bu klasördeki index.html dosyasına yönlendirmek. (Örneğin açılış sayfasını C:\Users\Ben\Documents\Eight\index.htm ayarlamak gibi). Sayfadaki kısayolları değiştirmek isterseniz source.js dosyasını düzenlemelisiniz.
İndirin: Firefox için EIGHT
İndirin: EIGHT'in Chrome ve Opera için düzenlenmiş sürümü
Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail