Translate

İzleyiciler

18 Haziran 2011 Cumartesi

En çok kullanılan anti-virüs!

ABD'nin anti virüs tercihi Microsoft.

Tüm dünyada en çok kullanılan anti-virüs sizce hangisi? Aradığınız cevap içeride...


Bugün hemen her bilgisayarda bir anti virüs yazılımı bulunuyor ve özellikle ev kullanıcılarının büyük kısmının birinci tercihi ücretsiz sürümler. OPSWAT'ın yaptığı ve dünyada en çok kullanılan anti-virüs markalarının belirlendiği araştırmadan buradaki haberimizde bahsetmiştik. Bu haberde sizlere en çok kullanılan markaları sunmuş, ancak tek tek yazılımlardan bahsetmemiştik.
Yine OPSWAT'ınn yaptığı araştırmaya göre kullanıcıların en çok tercih ettikleri yazılım da ortaya çıktı: Birinci işi bilgi güvenliği olan sayısız firma arasında Microsoft'u öne taşıyan Security Essentials adlı hepinizin yakından tanıdığını tahmin ettiğimiz ücretsiz uygulama.
Dünya çapında toplam 43 bin kullanıcının tercihlerini bir araya getirerek yapılan araştırmaya göre, kullanıcılarının %10,66'sı Security Essentials'ı tercih ediyor. Avira Antivir Personal ise %10,18 ile ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırada %8,66'lık pay ile AVAST! Free geliyor.
Sadece ABD kullanıcılarının tercihlerine bakacak olursak Microsoft'un pazar payının daha da yüksek olduğunu görmek mümkün. Araştırmaya göre ABD'li kullanıcılarının %17,07'si anti virüs yazılımı için Security Essentials'ı tercih ediyorlar.

Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail