Translate

İzleyiciler

27 Haziran 2011 Pazartesi

Monster'dan yeni "BeKnown" uygulaması

Monster Worldwide, Facebook'ta, kullanıcıların profesyonel ağ kurması amacıyla geliştirdiği BeKnown uygulamasını sunuyor.
Monster Worldwide'ın yazılı açıklamasına göre, BeKnown ile kullanıcılar farklı kaynaklardan arkadaşlarını ve profesyonel olarak iletişimde bulunduğu kişileri profesyonel ağına dahil edebilecek, kariyer fırsatlarını değerlendirebilecek. Http://apps.facebook.com/beknown/welcome adresinden ulaşılan 19 farklı dildeki uygulama, tüm Facebook kullanıcıları tarafından indirilebiliyor.
BeKnown, işe alım yapan şirketlerin, yetenekleri bulmaları, eşleştirmeleri ve yönetmeleri sürecinde, işe alım ağından faydalanmalarını sağlayacak, profesyonel ağ iletişimini farklı sektörlerden ve mesleklerden kişilerin yer aldığı geniş kitlenin kullanımına sunacak.

Monster tarafından geliştirilmiş bir Sosyal Referans Programı (SRP) olan uygulamada, kullanıcılar BeKnown ağları aracılığıyla belirli işleri birbirlerine önerme imkanı bulacak. SRP, şirketlerin mevcut işe alım ağlarını güçlendirecek ve pasif adaylara da ulaşmalarını sağlayacak.
Monster Worldwide Global Bilgi Teknolojileri Yöneticisi (CIO) ve Ürün Bölümü Başkanı Darko Dejanovic, BeKnown sayesinde Facebook'ta kullanıcıların kişisel bağlantıları ve iş bağlantıları ile bunların içeriklerini ayrı ayrı tutabileceğini kaydederek, ''Dünya çapında yaklaşık 700 milyon kişi Facebook'u aktif kullanıyor. Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin yüzde 97'si ise yetenekleri bulmak için Monster'a başvuruyor. BeKnown şimdi kişilere ve şirketlere profesyoneller için sunulan geniş bir ağdan faydalanma fırsatı veriyor'' görüşünü bildirdi.
Monster Worldwide Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Sal Iannuzzi, BeKnown'un iş arayanların ve işverenlerin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen bir çözüm olduğunu, bu çerçevede iş arayanların ve işverenlerin çevrimiçi işe alım süreçlerine, iş arama ve kariyer yönetimi araçlarına profesyonel ağ iletişimini eklediklerini belirtti.

Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail