Translate

İzleyiciler

18 Haziran 2011 Cumartesi

Firefox 5 hazır; İndirin! Download: Firefox 5.0 Türkçe

Firefox'un beşinci sürümü indirilmeye sunuldu. Yenilikler ve indirme bağlantıları içeride...

Henüz resmi olarak duyurulmasa da, Firefox 5'in final sürümü, Mozilla'nın FTP'lerindeki yerini aldı. Mozilla, daha önce yaptığı açıklamaya sadık kalarak yeni Firefox'ları ardı ardına kullanıcılarına sunacağını da böylelikle kanıtlamış oldu. Yol haritasına göre Firefox 6 ve 7 da, 2011 yılı sona ermeden bilgisayarlarımızda olacak.
Firefox 5, bir önceki sürüme göre gözle görülür önemli yenilikler içermiyor. Dikkat çeken en önemli yenilik ise, ayarlarda yer alan Do not Track, yani Beni İzleme özelliğinin artık daha belirgin şekilde görülebilmesi. Bunun dışında yeni Firefox'ta CSS animasyonları için gelişmiş bir destek, Javascript performansında artış, bellek yönetiminde düzeltmeler, bir takım güvenlik güncelleştirmeleri bulunuyor.
Eğer siz de resmi duyuru yapılmadan yeni Firefox'a sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Resmi duyuruyu beklemek isteyenler ise, sık sık bu adresi kontrol edebilir.

Download: Firefox 5.0 Türkçe
Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail