Translate

İzleyiciler

23 Haziran 2011 Perşembe

Kablolu, kablosuz yüksek bağlantı hızı!

TP-LINK, TL-WR1043ND Gigabit Router ile kablolu, kablosuz yüksek bağlantı hızı ve kapasitesi sunuyor.

TP-LINK teknolojisinin gelişmiş ürünü olan TL-WR1043ND ile 300Mbps’ye kadar kablosuz iletim hızı sağlanıyor. Cihazda dört adet ‘Gigabit Ethernet’ ve Harici Hard diskleri ortak kullanım ve uzaktan erişim amaçlı bağlamaya yarayan USB portu ile tek tuşla şifreli bir kablosuz ağ oluşturma kolaylığı için QSS düğmesi bulunuyor.
Kablolu, kablosuz ağ ürünleri alanında Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan TP-LINK, üstün teknoloji ürünü, gelişmiş kablosuz routerı TL-WR1043ND’yi Türkiye’de satışa sundu.

TP-LINK’in inovasyon gücünün göstergelerinden birisi olan yeni cihaz, internet paylaşımı sağlayan bir router ve ‘4 port Gigabitlik bir switch'i bütünleştirerek, entegre hizmet sunuyor.
TL-WR1043ND’nin kablosuz iletim hızı 300Mbps'ye kadar çıkabiliyor. Cihazda ileri MIMO™ (Aynı anten üzerinden eş zamanlı veri giriş çıkışı), Kanal çakışmalarını engellemek için otomatik kanal seçimi ve ev yada ofis içi uzak noktalardaki sinyal bozulmalarını azaltan SST™ teknolojileri bulunuyor. Kablolu bağlantılar için dört adet ‘Gigabit Ethernet’portuna sahip olan cihaz, HD akıcı video, VoIP aramaları (Data hattı üzerinden ses transferi) , büyük boyutlu dosya paylaşımı ve online oyun oynama gibi yüksek bant genişliği gerektiren uygulamaları aynı anda çalıştırma özelliğine sahip bulunuyor. Ayrıca cihazda, ağdaki herkesin kullanımına açılıp veri paylaşımına olanak tanıyan bir Harici Hard Disk cihazının bağlanabilmesi için bir USB depolama portu da var.
TP-LINK Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, TP-LINK’in Araştırma Kuruluşu Stat’ın* rakamlarına göre Kablosuz ( Wifi) Ağ Donanım Çözümleri Pazarı’nda 2011 yılının ilk çeyreğinde dünyada dağıtım kanalına en yüksek satışı gerçekleştiren teknoloji şirketi* olduğunu belirterek, “TP_Link için teknolojiyi geliştirmek çok önemli bir konudur. TP-LINK’te 600 AR-GE elemanı yenilik yaratmak için çalışır. TL-WR1043ND’de bu çalışmanın ürünüdür ve satışa sunulduğu ülkelerde çok yüksek ilgi ile karşılanmıştır.” dedi.

Dünyada 120 ülkede satışı bulunan TP-LINK’in kısa sürede Türkiye’de çok hızlı bir şekilde pazar lideri konumuna geldiğini vurgulayan Dinçer, ‘TL-WR1043ND’ gibi hem kablosuz ortamda çok yüksek hızda bağlantı sağlayan, hem de kablolu bağlantılar için 4 adet Gigabit portuna sahip olan entegre ve kullanışlı ürünlerin uygun fiyatlarla Türk kullanıcısı ile buluşturulacağını söyledi.
TP-LINK TL-WR1043ND’nin bazı özellikleri şöyle:

• Gigabit portları ve 300Mbps'a varan kablosuz hızla; HD akıcı video gibi uygulamalar için yüksek performans

• 11n destekli routerlara olağanüstü yüksek performans getiren MIMO™, SST™, CCA™ teknolojileri

• Ağdaki tüm kullanıcılarla harici USB bellek/Hard Disk gibi depolama cihazlarınızı kolayca paylaşma ve paylaşılan disk ile bir medya sunucusu veya ftp sunucu olarak çalışabilme özelliği

• QSS Düğmesine bir kez basarak kolayca güvenlik şifreli kablosuz ağ kurulumu
• Daha güvenli kullanım için SPI güvenlik duvarı ve erişim kontrol yönetimi özelliği.
Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail