Translate

İzleyiciler

1 Haziran 2011 Çarşamba

Google'dan sayfa revizyonu!

Google'dan mobil sayfalarında dev yenilik!

Google, mobil sayfalarını baştan aşağı güncelliyor! İşte mini Google'daki heyecan verici yenilikler.


Google, mobil platformlara yönelik güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. Ara yüzde yapılan yenilikler ile ek özellikler arasında Gmail, YouTube ve diğer hizmetlere kolay erişim bulunuyor.

Yeni ara yüz, Google News, finance, video, maps, books, iGoogle, blog arama ve YouTube'a özel arama paneliyle geliyor. Kullanımı oldukça kolay olan bu menü ile aramanızı renkli simgelerle kısıtlamanız mümkün hale geliyor. Yeni uygulama paneli ise parlak simgeler sayesinde Gmail, Picasa, Reader, Youtube, Docs, Calendar, Google Talk, Maps, News, Translate, News ve Books hizmetlerini kolayca bulmanıza yardımcı oluyor.
Ara yüzdeki bir yenilik ise Google.com'un tam sürümünde olduğu gibi açılabilir bir menü. Bu menü sayesinde farklı boyutlarda resimleri, videoları, haberleri ve fazlasını aramak mümkün hale geliyor.
Dolayısıyla artık Google'ın mobil sürümü de aynı arama ayarlamalarına ve filtrelerine sahip. Gezinti menüsü ise şu an sadece Web arama ve News sayfalarında görünüyor.
Yeni mobil ara yüzünden görüntüler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail