Translate

İzleyiciler

13 Haziran 2011 Pazartesi

Kadınlara çıplak tuzak

Kadınların tamir için getirdikleri bilgisayarlara gizlice program yüklüyordu.

ABD'de bir bilgisayar teknisyeni, onlarca kadının bilgisayarına çıplak fotoğraflarını çekmek için gizlice casus yazılım yüklemek suçlamasıyla tutuklandı.
Polis, California'daki evinde çarşamba günü tutuklanan 20 yaşındaki Trevor Harwell'in bilgisayarında yüzbinlerce fotoğraf bulundu.
Harwell, tamir için gelen bilgisayarlara gizlice bir program yüklüyor ve kendi bilgisayarından bu bilgisayarlara ve webcam'lere geçiş sağlıyordu. Kadın kullanıcıları hedef alan Harwell, kıyafet değiştirdikleri ve soyundukları sırada kurbanlarının fotoğraflarını çekiyordu. Bu fotoğrafları bir server'da depolayan Harwell, daha sonra kendi bilgisayarına aktarıyordu.
Polis, adamın bir komşusunun kızının bilgisayarında şüpheli bir mesaj görerek polise haber vermesi üzerine yakalandığını söyledi.
Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail