Translate

İzleyiciler

18 Haziran 2011 Cumartesi

Kullanıcı bilgileri hangi siteden çalındı

60 bin kişinin bilgisi çalındı

Hangi siteden çalındığı belli olmayan 60 binden fazla kullanıcı bilgisi Lulzsec adlı siber grup tarafından tüm dünyaya dağıtıldı.



Hangi siteden çalındığı belli olmayan 62 bin e-mail kullanıcı adı ve şifrenin yine bilinmeyen sitelere dağıtılmasıyla, CIA’e de saldıran LulzSec isimli siber örgüt yeniden gündeme geldi.LulzSec; bu hafta CIA’e saldırdığını iddia ederken, ABD Senatosu’nun internet sitesine karşı da benzer bir hamle yapmış, bundan önce ise pornografik sitelere ait olduğu bilinen 20 binin üstünde kullanıcı adı ve şifreyi sızdırmıştı.

Bu bilgi sızıntısını Twitter’da açıklayan grup tweet'inde; “Her zaman olduğu gibi LulzSec sözünü tutuyor” deniliyor ve şifre dosyasını içeren bir dosya depolama sitesine link veriliyor, eklemeden önce de “62 bin e-posta/şifre sadece sizin için. Eğlenin” yazıyor.
Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail