Translate

İzleyiciler

10 Haziran 2011 Cuma

Dragon Oath: Ejderhanın Yemini Kapalı Beta çıkış tarihi

ChangYou.com “Dragon Oath: Ejderhanın Yemini” için resmi Kapalı Beta çıkış tarihini açıklıyor.
Lider ücretsiz MMO yayıncısı ChangYou.com (AB) bugün yakında Türkiye’de piyasaya çıkacak olan Dragon Oath: Ejderhanın Yemini için resmi Kapalı Beta çıkış tarihini açıkladı. Kapalı Beta (CBT) 24 Haziran 2011’de, ChangYou.com’un Açık Beta için hazırlayacağı “Kıyamet Günü” etkinliğinden önce başlayacak.


Harikulade betimlenen Antik Çin dünyasında geçen Dragon Oath: Ejderhanın Yemini, oyunculara amansız oyuncular arası (PvP) savaşlarında yarışma ve büyük Loncalar arası savaşlarda yer alma şansı sunuyor.

ChangYou.com’un Avrupa Pazarlama Direktörü Christian-Peter Heimbach şöyle konuşuyor:
Dragon Oath: Ejderhanın Yemini’ni Türk piyasasına getirebildiğimiz için çok heyecanlıyız. Uzun bir süredir bu proje üzerinde çalışıyorduk ve yerli Türk topluluğu ekibimiz, bu oyunu Türkiye’de bu yıl çıkan en büyük ücretsiz MMO oyunlarından biri haline getirmeye artık hazır.”

ChangYou (NASDAQ: CYOU) Çin’deki online oyunlar geliştiricisi ve operatörlerinden biridir. Şirketin lokomotif oyunu Dragon Oath fantastik bir derinliğe sahip, ödüllü bir MMO’dur. Çin’de 2007 yılında Tian Long Ba Bu adı altında pazarlanmaya başlayan bu oyun, International Data Corporation tarafından Çin’deki en popüler üçüncü oyun seçilmiştir. 2008 yılında, Çin’in her yıl düzenlenen dijital oyun fuarı ChinaJoy’da “En İyi Kendi Kendine Gelişen Online Oyun” ve “Oyun Meraklılarının En Sevdiği Oyun” ödüllerini almıştır.

Dragon Oath, daha yakın zamanda ChangYou’nun lokomotif oyununu dünyanın her yanında yaydıkça daha da güçlenmiştir. Düzenli güncellemeler ve oyun genişletmeler ile canlı ve çeşitli bir online topluluk sayesinde, Dagon Oath MMO dünyasında vurucu bir güce sahiptir.
Daha fazla bilgi almak ve özel Dragon Oath Beta Anahtarlarını kazanma şansını elde etmek için : http://enter.dragonoath.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail