Translate

İzleyiciler

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Verbatim'den yeni SSD ve LED aydınlatma!

Verbatim yeni SSD ve LED aydınlatma ürünlerini sundu.
Verbatim, depolama ve aydınlatma ürünlerindeki en son yenilikleri bu sene 2- 7 Eylül 2011 tarihleri arasında Berlin’de yapılacak IFA fuarında salon X19’daki 218 nolu standa sergileyecek. Ziyaretçiler ilk bakışta Verbatim'in yeni SSD çözümlerini ve geniş bir perakende portföyünün yanı sıra şirketin Eylül 2011’de piyasa sunacağı profesyonel LED aydınlatma ürünlerini görecekler.

SSD - Dahili 2.5" Sabit Disk Sürücülerine alternatif


Verbatim, yeni nesil katı hal sürücüleri (SSD) ilk kez sergileyecek. SSD teknolojisinin sağladığı tüm yararları elde etmek isteyen tüm kullanıcılar için dahili bir alternatiftir. SSD'ler dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için sabit diske alternatif ideal bir depolama çözümü sunar. HDD donatılmış sistemlere göre olağanüstü veri aktarım hızı 250MB/sn OKUMA 180MB/sn YAZMA hızı, daha hızlı sistem önyükleme, gelişmiş sistem yanıtı, pil ömrü ve yüksek şok direnci gibi üstün faydalar sağlar. Paket içersinde 12 dilde ayrıntılı bir kurulum kılavuzu, dizüstü bilgisayardan kaldırılmış bir harici sürücü olarak kullanılabilmesini sağlayan HDD için özel bir muhafaza kılıfı, orijinal HDD'deki tüm verileri SSD’ye güvenli bir şekilde aktarılmasını sağlayan klonlama yazılımı ve işletim sistemi yer alır. SATA SSD 64GB, 128GB ve 256GB kapasitelerde Ekim 2011'den itibaren satışa sunulacak.

LED aydınlatma - perakende ve profesyonel seriler


Verbatim, LED aydınlatma ürünleri 2011 Eylül’de profesyonel kullanıcılar ve perakende satışı için iki kategori halinde piyasaya sürüyor. Perakende koleksiyonu anında ürün görünürlüğü ve daha güvenli saklama imkanı sağladığı için perakendeciler arasında daha popüler olan blister ambalaj ile geliyor. Ürün aralığı MR16 dahil olmak üzere tüm popüler ampuller, PAR16, Klasik A ve Mum Işığı, tüketicilere standart akkor ya da halojen aydınlatmadan LED’e geçerek önemli derecede enerji ve maliyet tasarrufu şansı verecektir. Buna ek olarak, yeni profesyonel serisi de dahil olmak üzere yüksek teknik özellikleri olan ürünler, dahili sıcaklık kontrol sistemleri, çok iyi bir karartma uyumluluk ve yüksek verimli bir ısı azaltıcı tasarıma sahiptir. PAR16, PAR30, Par38 AR111, MR16, R63, Klasik A ve Klasik B ürünler lojistik/depolama maliyetlerini en aza indirmek için uygun kutularla (tekli ve çoklu) paketlenmiştir. Bu sayede otel veya restoran zincirleri, iş hanları veya yolcu gemileri gibi yüksek nitelikli tesislerde ürüne kolay erişim sağlar.

Yeni SuperSpeed USB 3.0 HDD'ler


Verbatim, SuperSpeed USB 3.0 Sabit Disk Sürücülerinin yeni ürün yelpazesi ile özel tasarım, mükemmel performans, sağlam taşınabilirlik ve güvenliği birleştirerek herkes için depolama çözümleri sunuyor. Yeni Store 'n' Go Traveller, 750GB 2.5 "taşınabilir sabit disk, siyah ve gümüş renklidir. Sürücüye ekstra koruma sağlamak için sert bir lastikle çevrelenmiştir. Bir başka yeni ürünü olan 2.5 " HDD Store 'n' Go Executive yüksek düzeyde veri güvenliği için 256 bit AES donanım şifreleme özelliğiyle 500GB ve 750GB depolama kapasitelerinde sunuluyor. Şık ve sofistike tasarımı ile, Executive’in Grafit Gri, Gümüş ve Parlak Siyahtan oluşan üç farklı renktedir. Kullanıcıların önceden belirlenmiş işlevlerinin etkinleştirilmesini sağlayan dokunmatik bir sensor düğmesi vardır. Verbatim, 3 TB depolama kapasitesi sunan yeni tasarımlı 3,5'' masaüstü sabit diski Store 'n' Save HDD’yi de ilk kez gösterecek.

100GB Blu-ray


Verbatim standını gezen ziyaretçiler Verbatim'in yeni üç katmanlı BD-R XL 100GB Blu-ray 4x disklerini görme şansına sahip olacaklar. Standart tek katmanlı Blu-ray diskler 25GB, çift katmanlı diskler 50GB depolama kapasitesine sahipken bir BD-R XL diski 100GB depolama kapasitesi sunmak için üçüncü bir depolama katmanı içerir. Verbatim’in üç katmanlı teknolojisi (Blu-ray Disc Association) BDA tarafından onaylanmıştır ve 2012 yılının birinci çeyreğinde seri üretime geçilmesi planlıyor.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail