Translate

İzleyiciler

10 Ağustos 2011 Çarşamba

İşte karşınızda hiPhone 5!

iPhone 5'in imitasyonu ilginç bir isimle Çin pazarında yerini aldı.

Apple'ın yakında çıkacak olan telefonu iPhone 5'in imitasyonu ilginç bir isimle Çin pazarında yerini aldı. Çinlilerin bu imitasyon ürüne koyduğı isim ise hiPhone 5. HiPhone 5, Taobao sitesinde 31 dolara satışa çıktı. Daha gelişmiş bir hiPhone için 200 dolar ödemeniz yeterli olacak.
Kimilerine göre HiPhone 5, henüz piyasaya sürülmemiş iPhone5'in özelliklerini taşıyor. Gerçeğine göre daha ince, iPhone 4'e göre de hatları daha keskin. Tıpkı plastik bir oyuncak gibi çok hafif.
Avrupalı devletler Fikri Mülkiyet Hakkı ihlal edildiği için Çin'i kınıyor. Günden güne Çin'in imitasyon saat, çanta ve bilgisayar yazılımı gibi ünlü tasarımlarını bulmak daha da kolay hale geliyor. Özellikle Macbook, iPhone ve diğer Apple ürünlerinin imitasyonları çok popüler.
Geçtiğimiz günlrde Reuters son zamanlarda İsveç markası mobilya devi Ikea'nın bir benzeri mağazayı ortaya çıkarmıştı. Orjinal iPhone 5'in eylülde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Apple markası son 3 ayda yaklaşık 20.34 milyon iPhone sattı.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail