Translate

İzleyiciler

30 Ağustos 2011 Salı

Irene Kasırgasının Uydu Fotosu

Amerika’yı bir anda kıyamet yerine çeviren Irene kasırgası için NASA ürpertici bir fotoğraf yayınlandı. İşte NASA’nın uydu görüntülerine göre kasırganın boyutu ve gücü.
ABD’yi ele geçiren Irene kasırgası insanoğlunun doğal felaketlere karşı ne kadar da savunmasız olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kısa sürede ülkenin önemli şehirlerini etkisi altına alan kasırga giderek büyüyor. NASA yayınladığı fotoğrafla bu kasırganın gerçek boyutunu gösterdi.

Uydu tarafında çekilen fotoğraf NASA’nın Twitter adresiyle halka gösterildi. Kısa sürede tıklanma rekorları kıran bu fotoğraf görenleri dehşete düşürüyor. Sosyal medyanın artık küresel felaketlerdeki en büyük habercilerden biri olması ise, dünyadaki değişen haberciliği de bir kanıtı oldu.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail