Translate

İzleyiciler

28 Ağustos 2011 Pazar

Üyelik İsteyen Forumlara üye olmadan girebilirsiniz : bugmenot.com

İnternette arama yaparken karşınıza çıkan üyelik gerektiren forumları hemen kapatmayın: bugmenot.com Bugmenot.com, internette karşımıza çıkan en önemsiz siteler için bile üyelik isteyen siteleri alt etmeye ant içmiş. :) “En önemsiz şeyler için bile üyelik isteyen” sözünü okuduğunuzda aklınıza ilk olarak forumların geldiğine eminim. Ama artık önemi yok. ;)

Bugmenot.com Görünüm
Ana sayfaya girdiğinizde (ki bu yazıyı okuduktan sonra diğer birkaç sayfaya bakmanız gerekmeyecek) “www.example.com” yazan arama kutucuğuna üyelik isteyen sitenin adresini yazıp “Get Logins” butonuna basmanız yeterli.

Gelen sonuçlarda size o siteye ait kullanıcı bilgileri sunuluyor. Bu hesaplar çalışma yüzdesine göre listeleniyor. Siz de bu yüzdeye katkıda bulunmak isterseniz hesap bilgilerinin hemen sağ tarafında yer alan “Did this login work out for you?” sorusuna hesap çalışıyorsa “Yes” çalışmıyorsa “No” yanıtını verebilirsiniz.
Ayrıca sonuçların hemen altında bulunan veya siteye ait hesap bulunamadığında karşınıza pat diye çıkan form aracılığıyla siteye hesap bağışlayabilirsiniz.
Sitenin Internet Explorer için arama eklentisi bulunuyor ancak çalışmıyor. Firefox eklentisi de mevcut ama denemeye fırsat bulamadım darısı başınıza.
Son olarak böyle güzel bir sitenin alternatiflerinin de bulunduğunu belirtmek isterim. Hatta bunlardan biri benim girişimlerim arasında yer alan forumuyelikleri.com. Forum üyeliklerinin bu tür sitelerden farkı size hesap bilgilerini vermek yerine sizin siteye direkt olarak login olabilmenizi sağlaması. Şimdi forumuyelikleri.com daha avantajlı neden tanıtmadın diyebilirsiniz. (Demeye debilinilirsiniz. :) ) Buna yanıt olarak bu sitenin tarafsız bir site olmasını istediğimi bu yüzden kendime ait hiçbir girişimi buradan size ulaştırmayacağımı söyleyebilirim. Zaten siz değerli okurlarımız arasında blog sahibi olanlar olacaktır. Eğer onlar girişimlerime değer verip bloglarında tanıtırsa onlara minnettar kalır sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Sonuç olarak eğer üyelik isteyen forumlardan yangından mal kaçırır gibi hızlıca çıkıyor veya mecburen üye olmak zorunda kalıyorsanız; bugmenot.com ihtiyaçlarınızı karşılayacak türden bir yer.
Buğra Canalıntıdır.

-----------
bugmenot.com aracılığıyla girdiğimiz sitelere zarar verecek davranışlarda bulunmamalıyız.




Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail