Translate

İzleyiciler

6 Ağustos 2011 Cumartesi

Önce öldü, şimdi diriliyor!

Google'ın bu özelliği geri geliyor!

Google'ın geçtiğimiz günlerde kapattığı özellik, çok yakında küllerinden doğmaya hazırlanıyor!


Google'ın Temmuz ayında son verdiği "gerçek zamanlı arama" özelliği yeniden dirilecek gibi görünüyor. Arama devinde bulunan özellikle, dünya çapında büyük bir olay meydana geldiğinde Facebook, Twitter ya da başka sosyal paylaşım merkezlerinden gelen mesajlar gerçek zamanlı olarak arama sonuçlarında yayınlanıyordu.
Tabii bu özellik Twitter'la olan anlaşmazlıktan dolayı son buldu. Gerçek zamanlı arama özelliği kapatılırken Google'dan Amit Singhal şu açıklamayı yaptı; "Ürünün getirdiği değer yeterli değildi."
Mashable'ın haberine göre ise Google+ sonuçlarıyla beraber arama motorunda gerçek zamanlı arama özelliği geri geliyor. Hatta Singhal'e konuyla ilgili soru sorulduğunda, arama ekibinin üzerinde çalışıyor, demesi özelliğin çok yakında tekrar aramızda olacağının göstergesi.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail