Translate

İzleyiciler

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Nokia ile Angry Birds keyfi

Nokia; C6-01, C7-00, E7-00 ve N8-00 modelleri için dünyanın en popüler mobil oyunlarından Angry Birds temasını ekledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Angry Birds oyununun sevimli ve öfkeli kuşları Nokia telefonları ile artık her an yanınızda olacak. Mobil dünyanın popüler oyunu Angry Birds temalı telefon kapakları, Nokia C6-01, C7-00, E7-00 ve N8-00 modelleri için piyasaya sunuldu. Tüm teknoloji zincir mağazalarında ve Nokia Shop’lardan ulaşmak mümkün.
Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada aksesuar pazarında ürün gamını genişlettiklerini belirtti. “Bundan sonra tüketicilerimiz Angry Birds gibi renkli kapakların dışında bataryadan şarj cihazına, Bluetooth kulaklıktan NFC destekli aksesuarlarımıza pek çok ürünü orjinal Nokia garantisi ile sunacağız” diyen Uyansoy İcan, bu pazarda daha aktif yer alacaklarını belirtti.
Nokia telefonlar için mevcut olan pek çok alternatif seçeneği arasında Angry Birds’in en sevilenler arasında yerini alması bekleniyor. Sinema filmi hazırlıklarına da başlanan Angry Birds’in yakında dokunmatik ekranlardan sinema perdelerine taşınacağı söyleniyor. Angry Birds temalı Nokia telefon kapaklarına tüm Nokia satış noktalarından ulaşmak mümkün.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- Teknoloji ve bilim haberleri----------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail