Translate

İzleyiciler

2 Ağustos 2011 Salı

Facebook bebekleri

Facebook bebekleri geliyor

Facebook, kullanıcı sayfalarına 'ilişki durumu' seçeneğine ek olarak 'hamilelik durumu seçeneği' ekliyor. Yeni uygulamayla bebek bekleyen aileler henüz doğmamış bebekleri için de doğum tarihlerini önceden belirtmek kaydıyla bir profil açabilecekler.
Sosyal paylaşım ağı Facebook, çocuk bekleyenler için yeni bir seçenek getiriyor.

Yeni uygulamayla bebek bekleyen aileler henüz doğmamış bebekleri için doğum tarihlerini önceden belirtmek kaydıyla Facebook’ta bir profil açabilecekler. Böylece Facebook kültürü bebek bekleyen anne babaların bu bilgilerini çevreleriyle paylaşma isteğine cevap vermiş olacak.

NTV'nin haberine göre, sosyal paylaşım ağı bu yeni uygulamayla kendi kullanım koşullarını kendisi ihlal etmiş duruma düşecek. Zira Facebook’ta bir profil sahibi olmak için en az 13 yaşında olmak gerekiyor.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail