Translate

İzleyiciler

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Gökyüzünü delip geçecek yeni model Boeing 787

Gökyüzünün yeni kralı Boeing geliyor!

Gökyüzünü delip geçecek yeni model Boeing 787 Eylül'de havalanıyor. İşte muhteşem uçağın özellikleri


Genellikle havalarda en güvenli ve hızlı uçuş dendiğinde akıllara Boeing uçaklar gelir. Ertelemelere rağmen yıllardır beklenen yeni Boeing 787 Dreamliner ise artık uçmaya çok yakın.
Bu hafta tanıtılan yeni uçaklar diğerlerine göre yüzde 20 yakıt tasarrufu da sağlıyor. Daha önceki modellere nazaran yüzde 20'lik bir yakıt tasarrufu sağlamasının nedeni 787 Dreamliner'ın daha hafif olması ve yüzde 50'sinin karışık materyallerden yapılmış olması.
Boeing 787 aslında uçuşa hazır ancak hiçbir şekilde risk almak istemeyen firma yetkilileri ilk uçuşu Eylül ayında yapacak. O zamana kadarsa test uçuşlarına devam. Tabii uçak ilk olarak Japonya semalarında kullanılmaya başlanacak.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail