Translate

İzleyiciler

24 Aralık 2015 Perşembe

Ünlü Bir YouTuber Olmanın Sırrı

Türkiye’nin en ünlü YouTuber’larından biri olan Aslı İnandık’la samimi bir röportaj gerçekleştirdik. Aslı İnandık, Türkiye’de YouTuber olmanın sırrını okurlarımız için açıkladı.


İşte Ünlü Bir YouTuber Olmanın Sırrı
SDN Teknosa Magazin’in bu sayısındaki röportaj konuğumuz Aslı İnandık’tı.Aslı İnandık’a sosyal medyanın inceliklerini ve iyi bir YouTuber olmanın  yolunu
sorduk.
Eğer sizde sosyal medya fenomenleriyle gerçekleştirdiğimiz röportajları herkesten önce izlemek istiyorsanız mutlaka her ay ücretsiz olarak yayınlanan SDN Teknosa Magazin uygulamamızı indirin.
SDN Teknosa Magazin’i iOS ve Android için aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.
15-11/23/1.jpg       15-11/23/2.jpg
Sosyal medyanın can damarlarından biri olan YouTube’ta yer alan kanalların sayısı her geçtiğimiz gün daha da artıyor.
Kanal sayısı artmasına karşın, özgün ve kaliteli olarak tabir edebileceğimiz içerik sayısı ne yazık ki bir hayli az.
SDN Teknosa Magazin’in bu sayısındaki röportaj konuğumuz , özgün ve kaliteli içerikler üreten sayılı YouTuber’lardan biri olan Aslı İnandık.
Aslı İnandık’la gerçekleştirdiğimiz samimi röportajımızda kendisine gelecekle ilgili planları ve yaptığı kaliteli işler hakkında bazı sorular yönelttik.
Kısa sürede YouTube’ta geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Aslı İnandık’la gerçekleştirdiğimiz röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail