Translate

İzleyiciler

9 Aralık 2015 Çarşamba

iPhone Nasıl Hızlandırılır ?

Yavaşlayan iPhone telefonunuzdan şikayetçi misiniz ? O zaman yazımıza mutlaka göz atmalısınız.


iPhone Nasıl Hızlandırılır ?
iPhone her ne kadar stabil bir işletim sistemine sahip olsa da bir süre sonra yavaşlayabiliyor. Bu yavaşlama sorununu nasıl halledebileceğinizi size anlatacağız. Aşağıdaki adımları uygulamanız iPhone’da epey fark yaratacaktır.
Eski fotoğrafları silin:  Uzun süredir telefonunuzda duran ve kullanmadığınız fotoğrafları tutmak
telefonu yavaşlatmak ve hafıza işgal etmekten başka bir şey değildir. Bu fotoğrafları bilgisayarınıza atın.
Kullanmadığınız uygulamaları silin: Kullanmadığınız halde telefonunuzda tuttuğunuz uygulamarın telefonu yorduğunu bilin ve bu uygulamalardan kurtulun.
Eski mesajlarınızı silin: Telefonda tuttuğunuz eski  mesajlarda telefonunuzda yer kaplamaktadır. Sizin için önemli olan mesajlar dışındaki tüm mesajları silin.
Safari tarayıcısının önbelleğini  temizleyin: Safari tarayıcısını kullandığınız sürece her girdiğiniz site için veriler tutulmakta ve bunlar yer kaplamaktadır bu verileri silmek içinAyarlar > Safari > Geçmişi Temizle seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.
Yazılımızın güncel olduğuna emin olun: Yazılım güncellemeleri birçok iyileştirmeyi beraberinde getirir. Bu yüzden yazılımınızı mutlaka güncel tutun.
Bu işlemleri uyguladıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatın ve farkı hissedin. 

Computer - Internet Technology Design World --------iPhone Nasıl Hızlandırılır ------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail