Translate

İzleyiciler

18 Aralık 2015 Cuma

Sigarayı Bıraktıracak Uygulamalar

Sigarayı bırakmak istiyor fakat bir türlü bırakamıyorsanız, bunun çözümü akıllı telefonlarınız olabilir. İşte sigarayı bırakmanıza yardımcı olacak uygulamalar.


Sigarayı Bıraktıracak Uygulamalar
Günümüzün en kötü alışkanlıklarından birisi olan sigara, birçok insanın en büyük sorunlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Sigarayı bırakmak içinülkemizde hastanelerde veya sağlık ocaklarında tıbbi destek imkanlarısunulurken günümüzde neredeyse herkeste var olan akıllı telefonlarımızındesteğiyle de sigarayı bırakmamız mümkün.

Akıllı telefonunuz ile sigarayı bırakın!

Günümüzde her derde deva olabilen akıllı telefonlarımız sigara
bırakmakonusunda da bize yardımcı olabiliyorlar. Bu bağlamda Google Play Storeüzerinde yer alan uygulamalar sigarayı bırakmak isteyen bireylerin en iyi dostu olabilir. Bizde bu yazımızda sizler için Google Play Store’da yer alan en iyi sigara bırakma uygulamalarını bir araya getirdik.

İşte en iyi sigara bırakma uygulamaları:

15-12/16/sigaraya-son-1450299507.JPG

Sigaraya Son / Sigarayı Bırak

Tamamen bilimsel araştırmalara dayanarak hazırlanan bu uygulama ile sigarayı bırakmanız cazip hale getirilmeye çalışılıyor. Uygulamada normal şartlar altında ne kadar sigara tükettiğiniz öğrenilerek size sigarasız geçen günlerinizde ne kadar tasarruf yaptığınız, sağlığınızın hangi durumda olduğu gibi istatistiksel veriler sunuluyor ve bu veriler çeşitli hedefler ile cazip hale getirilmeye çalışılıyor.

:: Sigaraya Son / Sigarayı Bırak uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.

Youtube Kanalımıza Abone Olun


Stop! Quit Smoking

Stop! Quit Smoking yada Google Play Store üzerinde Dur! Sigarayı Bırakmak şeklinde Türkçeleşmiş bir şekilde yer alan uygulamanın amacı size sigarayı bıraktığınız andan itibaren ne kadar tasarruf ettiğinizi göstermek.
Sigarayı bıraktığınız andan itibaren sizi motive etmeye çalışan bu uygulamada ayrıca yer alan “Acil Durum” butonuna bastığınız durumda, sigaradan zarar gören insanları görmeniz ve bu konu ile ilgili çeşitli makaleleri okuyarak sigaradan soğumanız sağlanmaya çalışılmış.

:: Stop! Quit Smoking uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.

15-12/16/cessation_nation_android-1450299203.jpg

Quit Smoking: Cessation Nation

Quit Smoking: Cessation Nation yani “Sigarayı Bırakanlar Ulusu” ismindeki bu uygulama ile beraber sigarayı bırakmanız durumunda cebinizde ne kadar para kalacağı ve kaç adet sigaranın sizi zehirlemeyeceğiniöğrenmeniz mümkün.
Uygulamada sigarayı bırakmaya teşvik edici oyunlar yer alırken aynı zamanda uygulama sigarayı bırakmış olan büyük bir topluluğa çevrimiçi erişme imkanı da sağlıyor.

:: Quit Smoking: Cessation Nation uygulamasını indirmek buraya tıklayınız.

15-12/16/get-rich-or-die-smoking.jpg

Get Rich or Die Smoking

Zengin ol yada sigara içip öl diyen bu uygulamada sigarayı bırakmak isteyen bireylere, sigarayı hayatınızdan çıkarttığınız takdirde yapacağınız tasarrufu ve sağlınızın korunmasına yönelik hesaplamaları yapıyor.
İçerisinde sigarayı bırakan insanların bunu nasıl başardıklarına dair yazılara da yer veren uygulama, sizi bu yönde motive etmek için oldukça çaba sarf ediyor.

:: Get Rich or Die Smoking uygulamasını indirmek buraya tıklayınız.

QuitNow! - Sigarayı bırakın
Google Play Store üzerinde yer alan en çok indirilen sigara bırakma uygulamalarından bir tanesi olan QuitNow! – Sigarayı bırakın, sizi bu konuda motive etmeyi kendisine amaç haline getirmiş. Sigara içmediğiniz her anın istatistiklerini tutan bu uygulama aynı zamanda sizin ne kadar tasarruf ettiğinizi ve sigarasız geçen günlerinizin sağlığınıza olumlu yönlerini aktarıyor.

:: QuitNow! – Sigarayı bırakın uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.



Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail