Translate

İzleyiciler

16 Aralık 2015 Çarşamba

Söylediklerinizi Yazıya Çeviren Muhteşem Program Voicedocs

Voicedocs programı sayesinde artık parmaklarınız yorulmadan söyledikleriniz bilgisayarda yazıya çevrilmiş halde önünüze sunulacak.


Söylediklerinizi Yazıya Çeviren Muhteşem Program
Türkçe destekli olan Voicedocs programı dökümanlarınızı otuştururken klavye ile yazmanızı gerektirmeyecek ve sesinizi yazıya çevirecek muhteşem bir uygulamadır. Voicedocs'i sesi yazıya çeviren diğer uygulamadan ayıran çok önemli özelliklere sahip.
Bu özellik uygulamanın söylediklerinizi metin haline getirdikten sonra bilgisayardaki tüm programlara aktarabiliyor olması ve aynı zamanda büyük harfler ile noktalama işeratlerini metinde otomatik olarak eklemesidir.

http://voicedocs.com sitesinde bulunan uygulamayı bilgisayarınıza indirerek kullanmaya başayabilirsiniz. Voicedocs sesleri algılamak için Android  ya da İOS cihazlarını kullanmaktadır. Bu sebepten dolayı telefonlara da Voicedocs uygulamasını indirmek gerekmektedir. Telefonunda ve bilgisayarınızda bulunan Voicedocs uygulamasının çalışması için bilgisayardaki programın size verdiği kodu telefonunuzdan girmeniz gerekiyor. Eşleştirme gerçekleştirdikten sonra söylediğiniz sözler bilgisayarınızda imlecin üzerinde bulunduğu pencereye yazılmaktadır.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail