Translate

İzleyiciler

19 Aralık 2015 Cumartesi

Android için En İyi Fitness Uygulamaları

Spor yapanlar için onlarca uygulama arasında, fitness takibi uygulamaları büyük öneme sahip. Peki, Android için en iyi fitness uygulamaları hangisi? İşte en iyi uygulamalar.


En İyi Fitness Uygulamaları #2
Bir insan için sağlık son derece önemli. Sağlığımızı koruyabilmemiz içinse düzenli spor ya da fitness yapmamız gerekiyor. Ancak ek bir uygulama olmadan fitness takibi yapmak hayli zor oluyor. Ayrıca pek çoğumuz hangiaktiviteleri yapmamız gerektiğini bilmiyoruz.

Fitness takip uygulamalarına ihtiyacımız var!

Esasında akıllı telefon ve tabletler için bu alanda onlarca uygulama bulunuyor. Fakat ne yazık ki pek çoğu doğru şekilde çalışmıyor. Peki, Android telefonlarda
kullanılabilecek en iyi fitness uygulamaları hangileri?

En iyi fitness uygulamaları hangileri?

Bu haberimizde sizler için en iyi fitness uygulamalarını ikinci defa sıralıyoruz. Eğer ilk bölümümüzdeki uygulamaları görmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 

:: Android için En İyi Fitness Uygulamaları

15-12/18/01.png

MSN Sağlık ve Fitness

Önerebileceğimiz en iyi fitness uygulamalarından biri olan MSN Sağlık ve Fitness ile kalori takibi yapıp kilo verebilir, fitness videoları izleyip, fitnesstakibi gerçekleştirebilirsiniz.

:: MSN Sağlık ve Fitness uygulamasını indir.

15-12/18/02.png

Fitness Point

İçerisindeki onlarca egzersiz ile fitness yapabileceğiniz başarılıuygulamalardan olan Fitness PointAndroid 2.3+ cihazları destekliyor.

:: Fitness Point uygulamasını indir.

15-12/18/03.png

GymApp

Vücudunuzun belirli bölgelerindeki yağları yakabileceğiniz bir vücutgeliştirme uygulaması olan GymApp ile kaslarınızı hızla geliştirebilirsiniz.

:: GymApp uygulamasını indir.

15-12/18/04.png

BodySpace

Sosyal bir fitness uygulaması olan ve eğitmenler eşliğinde fitnessyapabileceğiniz BodySpaceAndroid 4.0+ cihazlar ile kullanılabilecekbaşarılı bir fitness uygulaması.

:: BodySpace uygulamasını indir.

15-12/18/05.png

Skimble Workout Trainer

Sworkit'in en iyi alternatiflerinden biri olan Skimble ile fitness yapabilir, ses talimatları ile doğru aralıklarla doğru antrenmanları yapabilirsiniz.

:: Skimble Workout Trainer uygulamasını indir.

:: En beğendiğiniz fitness uygulaması nedir?



Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail