Translate

İzleyiciler

22 Aralık 2015 Salı

TeamGram ile İş Takibi Yapın! İş Takibi Uygulaması

Mobil uygulamalar ve web üzerinden kullanılabilen bulut tabanlı iş uygulaması TeamGram ile yapılacak işleri, müşteri ilişkilerini ve satışları takip etmeyi kolaylaştırabilirsiniz. Detaylar haberimizde.


TeamGram ile İş Takibi Yapın!
McKinsey tarafından yapılan bir araştırmaya göre ortalama bir ofis çalışanı, zamanının %20-%25’ini şirket içinde zaten olan bilgilere ulaşmaya veya iş arkadaşlarıyla koordinasyon sağlamaya çalışarak harcıyor. Bu, herkesin haftada bir gün işe hiç gelmemesi kadar büyük bir ekonomik kayba yol açıyor.
Şirket içindeki bilgiye anında ulaşmayı sağlarken, çalışanlar arasındaki
koordinasyonu da artıran TeamGram, iş dünyası ve teknolojideki gelişmeleri KOBİ’ler için bir fırsata dönüştürmeyi hedefliyor. Kurulum gerektirmeyen kolay kullanımı ve uygun maliyeti ile dikkat çekerken, işletmelere daha iyi bir ekip olma, daha çok iş bitirme ve daha çok satış yapma konularında yardımcı oluyor.

TeamGram ile entregre CRM’e kavuşun

TeamGram kullanıcıları, şirketlerindeki ekip arkadaşlarına görevler verebiliyor ve yapılacak işlerin takibini kolaylıkla yapabiliyorlar. EntegreCRM sayesinde şirket içindeki tüm faaliyetler müşteriler ile ilişkilendirilebiliyor. Teklif ve sipariş yönetimi ile satış süreçleri de kolaylıkla kayıt altında tutulabiliyor. Hangi müşteriyle ilgili ne yapıldığı anında görülebiliyor. TeamGram kullanan işletme, işle ilgili dosyaların depolandığı ortak bir alana sahip oluyor. 
15-12/22/teamgram.jpg
TeamGram, hem web üzerinden, hem de iPhone ve Androiduygulamalarıyla mobil olarak da kullanılabiliyor. İster sahada ister ofiste olsun, tüm çalışanların akıllı telefonlarından rahatlıkla erişim sağlayarak bilgi paylaşmasını ve ihtiyaç duydukları bilgiye ulaşarak anında aksiyon alabilmesini sağlıyor.  Ekipler bu sayede, istedikleri zaman istedikleri yerden yapılacak işleri takip edebiliyor, yorum yazabiliyor, iş arkadaşlarına görev atayabiliyor, dosya ve görsel paylaşımı yapabiliyor. Şirket yöneticileri ise tek ekrandan yeni satış fırsatları, verilen teklifler, alınan siparişler, tamamlanmış/gecikmiş işler gibi şirketin daha fazla iş yapmasına ve daha iyi çalışmasına yönelik tüm göstergeleri takip edebiliyor.

Sosyal medya kadar kolay kullanım

TeamGram, artık her gün kullanmaya alıştığımız sosyal medya platformlarına benzeyen kolay bir kullanım sunuyor. Daha önce hiç iş takibi veya CRM programı kullanmamış KOBİ’ler, eğitime gerek duymadan birkaç saat içerisinde kullanmaya başlayabiliyor. TeamGram, sadece müşteri ilişkileri yönetimi için değil, yapılacak işlerin takibi, teklif ve sipariş yönetimi konularında da KOBİ’lere çözüm sunuyor. TeamGram’in 3 kullanıcılık ücretsiz bir sürümü bulunuyor. Daha büyük ekipler için düşük maliyetli abonelik paketleri sunuluyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail