Translate

İzleyiciler

23 Ekim 2015 Cuma

Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0.0

Image 

Wondershare PDF to Word Converter 4.1.0.0 | 10.09 MB 

Wondershare PDF to Word Converter is a professional PDF tool to convert PDF files to fully editable Microsoft Word. It is able to convert a 100-page PDF file within 1 minute. During the conversion process, it will preserve the original PDF formatting and layout in the output Word documents, making it quite easy for users to find the content they need. Wondershare PDF to Word Converter is the best PDF tool for people who want to reuse PDF content in Word doc without retyping or copying and pasting. 

Convert Encrypted PDF Files 
- Support directly converting password encrypted PDF files which are protected from copying, editing, and
printing. 
- For these PDF files that are protected from opening, users need to enter the right password to carry out the conversion. 

Convert PDF to Word Online 
Wondershare Free PDF to Word Online Converter enables you to convert PDF files to Word documents online. You can try it to convert a PDF file to Word doc online right now. 

Batch and Partial Conversion Modes 
- Batch conversion Convert up to 200 PDF files at a time. 
- Partial conversion Convert selected PDF page(s) or page ranges from a large PDF file. 

Convert PDF to Microsoft Word 
- Convert PDF to editable Word document with the original text, images, graphics, hyperlinks, layout, and formatting exactly preserved. 
- Support exporting PDF files to Microsoft Office Word 2003/2007/2010. 

System Requirements: 
- Operating System: Windows 10/8/7/XP/Vista 
- Minimum Hardware Requirements: 500 MHz processor, 256 MB Memory, 100 MB hard disk space 

What's new in version 4.1.0.0: 
1. Improved quality of the output Microsoft Office documents; 
2. Optimized the main interface; 
3. Supported auto detection of scanned PDF files. 

Download- 


Code:Select all

http://uploadpages.com/126388 
Word Converter Wondershare PDF dosyalarını tamamen düzenlenebilir Microsoft Word dönüştürmek için profesyonel bir PDF aracıdır. Bu 1 dakika içinde 100 sayfalık bir PDF dosyası dönüştürme yapabiliyor. Dönüştürme işlemi sırasında, bu oldukça kolay kullanıcıların ihtiyaç duydukları içeriği bulmak için yapım, çıkış Word belgelerinde orijinal PDF biçimlendirme ve düzen koruyacaktır. Word Converter Wondershare PDF yeniden yazmak veya kopyalayıp yapıştırarak olmadan Word doc PDF içeriğini yeniden isteyenler için iyi bir PDF aracıdır. Şifreli PDF Dosyaları dönüştürme - Destek doğrudan kopyalama, düzenleme ve yazdırma korunur şifre şifreli PDF dosyalarını dönüştürme . - açılış korunur bu PDF dosyaları için kullanıcılar dönüşüm gerçekleştirmek için doğru şifreyi girmeniz gerekmektedir. Kelime Çevrimiçi PDF dönüştürme online Word belgeleri PDF dosyalarına dönüştürmek sağlayan Kelime Çevrimiçi Converter Wondershare Free PDF. Sen şu anda çevrimiçi Word doc bir PDF dosyasına dönüştürmek için deneyebilirsiniz. Toplu ve Kısmi Dönüşüm Modu - Toplu dönüştürme bir anda 200 PDF dosyalarına kadar dönüştürün. - Kısmi dönüşüm dönüştürme seçilen PDF sayfa (lar) veya sayfa aralıklarını büyük gelen . PDF dosyası, Microsoft Word, PDF dönüştürme, resimler, grafikler, köprüler, düzen ve biçimlendirme aynen korunmuş özgün metin ile düzenlenebilir Word belgesine dönüştürme PDF -. -. Microsoft Office Word 2003/2007/2010 PDF dosyalarını ihraç Destek Sistem Gereksinimleri : - İşletim Sistemi: Windows 10/8/7 / XP / Vista - Minimum Donanım Gereksinimleri: 500 MHz işlemci, 256 MB Bellek, 100 MB sabit disk alanısürümünde 4.1.0.0 yenilikler: 1.. Çıktı, Microsoft Office belgelerinin Geliştirilmiş kalitesi; 2. Ana arayüzü Optimize; 3. Taranmış PDF dosyaları Desteklenen otomatik algılama.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail