Translate

İzleyiciler

30 Ekim 2015 Cuma

Telefonların Kısa Bir Sürede Hızlı Şarj Etmenize Sağlayacak Beş Yöntem

Akıllı telefonlar oldukça hayatımıza yer edinmeyi başladı fakat en büyük sorularından bir tanesi de şarj sıkıntısı oluyor. Bir takım yöntemler ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.


Telefonların Kısa Bir Sürede Hızlı Şarj Etmenize Sağlayacak Beş Yöntem
Akıllı telefonlar gün geçtikçe sahip olmuş oldukları donanımsal ve yazılımsal olarak özellikleri açısından oldukça inanılmaz bir gelişme kaydetmekte. Fakat hala kullanıcılar için bir takım sorunlar bulunuyor; GBatarya ömrü ve şark süresi. Her geride bıraktığımız telefonların batarya kapasitelere
yavaş yavaş artmakta fakat bu duruna baplu olarak larj süreleri de uzamakta. Özellikle acil durumlarda cihazların şarj durumunun azalması istenmeyen durumlardan oluyor.
Cihazınızı Her Zaman 220 Volt Yani Prizlerden Şarj Edin
Cihazınız için en ideal şarj yeri evlerimizin odasında yer alan priz yuvalarıdır. Burada direkt olarak cihazını bağlayarak kendi şarj adaptörüyle etkili şekilde şarj edebilirsiniz. USB yardımıyla yaptığınız şarjlardan uzak durun.
Orijinal USB Adaptörü Kullanın
Cihazınıza yan sanayi olan şarj aletleri takmak yerine satın aldığınız sırada sizlere verile kutunun içindeki adaptör ile bu işlemi gerçekleştirin aksine gün geçtikçe batarya ömrünüz kısalırken adaptör üzerinde yaşanan sorunlar evinizde beklenmedik sorunları yol açabilir.
Taşınabilir Şarj Aletleri Kullanın
Kullanımları her geçen gün artan Power Bank’ler gerçekten etkili yeteneklere sahip. O yüzden eğer sizlerde bir power bank sahibi iseniz, Bu gibi durumlarda şarjı ilk olarak power bank ile yapın.
Uçak Moduna Alın

 
Cihazınız şarj sırasında uçak moduna alırsanız çok daha kısa sürede şarj edebileceksiniz. Bu yöntem ile birlikte cihaz artık fazla servis vermeyecek ve güç tasarruf moduna geçerek sadece bataryaya odaklanacaktır.
Şarj Durumunu Kontrol Etmeyin

Özellikle bunu yapanlar çok oluyor. Bu gibi durumlarda cihazını şaj ederken “yüzde kaç oldu acaba” gibi düşüncelerden uzak durmanız gerekiyor. Aksine cihazınızı aç kapa yaparak şarj dolma süresini uzatabilirsiniz

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail