Translate

İzleyiciler

19 Ekim 2015 Pazartesi

Periscope Üzerinde Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir

Twitter tarafından gelişimi yapılan Periscope uygulamasındaki kullanıcı adı nasıl değiştirilir. Haberin devamı yazımız da.


Periscope Üzerinde Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir
Periscope’un oldukça parlamanın sonucunda Twitter tarafından gleişimler bir adım daha artmaya başladı. Firma tarafından yapılan güncellemeler ile bir takım değişiklikler ve sorunların çözüleri yapılmıştı. Özellikle Türkiye’de kaçan LİG TV yayınları sonucunda bir takım ceza alan ve engelleme sürecine giren Periscope bu sorunları da arkada bırakmış gibi duruyor.

Kullanıcıların akıllarında kalan bir soru var o da “Periscope hesabımızın kullanıcı adını nasıl değiştiririm” sorusuna cevap verecek olursak Twitter adınız ne ise Periscope uygulamasında kullanıcı adınız o görünecektir. Eğer Periscope telefon numaranız üzerinde kayıt oluyorsanız etkili bir kullanıcı adı seçtiğinizden emin olun. Daha sonra değiştirme şansınız olmayacak. Twitter'daki kullanıcı adınızı değiştirdiğinizde otomatik olarak sistem üzerinde de Periscope değişecektir.

Periscope İndir Periscope Nedir? Periscope Android Periscope iPhone ve iPad indir




Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail