Translate

İzleyiciler

26 Ekim 2015 Pazartesi

Periscope Kullanım İpuçları

Popüler canlı yayın uygulaması Periscope'ta herkesin bilmediği özellikler mevcut. İşte Periscope uygulamasının az bilinen özellikleri ve bilinmesi gereken ipuçları.


Periscope Kullanım İpuçları
Sosyal medya, son dönemde ciddi gelişmeler gösterdi. Bir dönemde basit paylaşımlar yaptığımız sosyal ağlarda, artık canlı yayınlar bile yapabiliyoruz.
Canlı yayın alanında çok başarılı olan Periscope uygulaması ise, yeni nesilde çok dikkat çeken ve milyonların kullandığı bir sosyal medyauygulaması haline
geldi.
Peki, Periscope uygulaması nasıl kkullanılır? Periscope uygulamasının az bilinen özellikleri nelerdir? Bu yazımızda Periscope hakkında az bilinenleri açıklayacak, bilinmesi gereken ipuçlarını ve önemli bilgileri detayları ile paylaşacağız.

Periscope kalp hilesi nasıl yapılır?

Periscope ile hızla yüzlerce kalp göndermek oldukça kolayPeriscope ile hızla yüzlerce kalp gönderebilmek için yapmanız gereken, akıllı telefonunuzdaki çoklu dokunmatik desteğini kullanmak.
Akıllı telefonunuzda yer alan 5 ya da 10 parmak desteğine göre tüm parmaklarınız ile ekrana dokunarak saniyeler içerisinde onlarca kalp gönderebilirsiniz.

15-06/02/05-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.png

Periscope kullanan hesap nasıl anlaşılır?

Periscope hesabı ile bir kullanıcının daha yayın yapıp yapmadığını anlamak için kalp sayılarına bakmanız yeterli. Bir kullanıcının birden fazla kalbi varsa, o kullanıcı daha önce Periscope ile yayın yapmış demektir.
Fakat çok nadiren, belki binde bir ihtimalle yaptığı yayınlara hiç kalp gönderilmeyen kullanıcılar da olabilir.


15-06/02/03-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.png

Periscope ile kalp kasma nasıl yapılır?

Periscope ile kalp sayınızı artırabilmek için izeyicilerinizin kalp atmasını sağlayacak ilginç yayınlar yapabilirsiniz. Örnek olarak kalp atma yarışması yapabilir ve en çok kalp atan kullanıcıya küçük hediyeler verebilirsiniz.
Ayrıca ilginç soru cevap yayınları, güzel kızlar, arabalar ve tatil ortamları gibi yayınlar, kullanıcının sizlere kalp gönderebileceği ve çok sayıda izleyici toplayabileceğiniz içerikler olarak sıralanabilir.


15-06/02/01-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.jpg

Periscope'a nasıl üye olunur?

Periscope'a üye olmak diye bir kavram olmadığını söyleyebiliriz. Periscopekullanabilmek için ihtiyacınız olan, bir Twitter hesabıdır. Periscopeuygulamasını yükledikten sonra Twitter hesabınız ile oturum açıp, canlı yayın yapmaya başlayabilirsiniz.


15-06/02/04-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.png

Periscope hesap bilgileri ve profil fotoğrafı nasıl değiştirilir?

PeriscopeTwitter hesabınıza bağlı olduğu için Periscope profil fotoğrafınız ve hesap bilgileriniz Twitter'dan alınır. Yani Periscope hesap bilgilerinizi ve profil fotoğrafınızı değiştirebilmek için Twitter hesap bilgilerinizi ve profil fotoğrafınızı değiştirmeniz gerekir.


15-06/02/02-periscope-ipuclari-hileleri-nasil-yapilir.jpg

Periscope hangi telefonlar ile kullanılır?

Periscope uygulaması şimdilik iOS ve Android işletim sistemi ile çalışan telefonlarda kullanılabiliyor. Periscope uygulamasını iOS 7.1 ve Android 4.4 üzeri sürümler ile çalışan akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabiliyor.Periscope uygulamasını aşağıdaki bağlantılar ile akıllı telefon ve tabletinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

:: iOS için Periscope uygulamasını buraya tıklayarak indir.

:: Android için Periscope uygulamasını buraya tıklayarak indir.

Computer - Internet Technology Design World -------Periscope Kullanım İpuçları-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail