Translate

İzleyiciler

23 Ekim 2015 Cuma

Instagram’dan yeni uygulama: Boomerang


Instagram, 1 saniyelik videoların tekrar edilmesi mantığına dayalı yeni bir mobil video uygulaması yayınladı.
boomeranginstagramlogo[1]Intagram’ın, Vine’ı anımsatan yeni uygulaması Boomerang yayına girdi. Bir saniyelik videoların yayınlandığı Boomerang servisinin, sosyal medyada hızlı ve eğlenceli videolar yayınlamak isteyenleri hedef alıyor. Herhangi bir uzmanlık gerektirmeden çok basitçe video yayınlamaya izin veren uygulamada videoların uzunluğunun 1 saniye olmasının sebebi ise, uygulamanın bumerang video efekti üzerine kurulması.
Boomerang uygulaması, kullanıcının çektiği videonun sadece 1 saniye uzunluğundaki
beş karesini kullanıyor ve bu 1 saniyeyi ileri geri oynatarak, bumerang efekti yaratıyor. Böylece kullanıcılar komik, eğlenceli, basit ve ilgi çekici videolar oluşturabiliyorlar.
Video/fotoğraf paylaşım uygulamalarının internette yükselen trend olduğu ve Boomerang’ın arkasında Facebook’un bulunduğu düşünülecek olursa, yeni uygulamanın kullanım kolaylığı sayesinde kısa sürede çok popüler olması da mümkün.
Intagram’ın, uygulamayı tanıtmak için yayınladığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz:


Introducing Boomerang from Instagram from Instagram on Vimeo.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail