Translate

İzleyiciler

11 Ekim 2015 Pazar

WhatsApp Web Microsoft Edge’de Nasıl Kullanılır?

Bu haberimizde anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın Web sürümünün, Microsoft’un yeni web tarayıcısı Edge’de nasıl kullanılacağını göstereceğiz.


WhatsApp Web Microsoft Edge’de Nasıl Kullanılır?
WhatsApp Web tanıtıldığı tarihten beri sınırlı sayıda web tarayıcısının sisteme erişim sağlamasına izin veriyor. İlk çıktığı tarihte sadece GoogleChrome tarayıcısına erişim izni sağlayan WhatsApp Web şuanda Chrome’a ek olarak Mozilla FirefoxOpera ve Safari tarayıcılarına erişim izni vermekte.
Microsoft’un Windows 10 ile beraber piyasaya sürdüğü
yeni internettarayıcısı Edge’e ise destek verileceği uzun süredir konuşulmakta ancak hala Edge üzerinden WhatsApp Web’e erişim doğrudan sağlanamamakta. Peki, WhatsApp Web’i Microsoft Edge üzerinde kullanmak için beklemek istemeyenler ne yapabilir?

Microsoft Edge ile WhatsApp Web nasıl kullanılır?

1.Adım: WhatsApp Web’i Edge üzerinde açın. Normalde web.whatsapp.comadresine girdiğimizde bizi ana sayfada telefonumuza okutmamız için bir QRkodu karşılar. Ancak Edge’de QR kodunu göremiyoruz.
2.Adım: Edge üzerinde QR koduna ulaşmak için F12 tuşuna basarak geliştirici ayarlarına gidiyoruz.
3.Adım: Geliştirici ayarlarında “Emulation” sekmesine tıklıyoruz.
4.Adım: Burada “Mode” altındaki “User agent string” kısmına tıklayarak onuMicrosoft Edge’den OperaChrome veya Mozilla Firefox’tan herhangi birine getiriyoruz.
15-10/08/2-1444323744.jpgŞimdi WhatsApp Web ana sayfasına dönerek QR kodunu bulabilir ve telefonumuzla eşleştirebiliriz.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail