Translate

İzleyiciler

3 Ekim 2015 Cumartesi

Google Chrome İndir Türkçe PC ve Mobil Yükle

Google Chrome'u bilgisayarınız, tabletiniz ve akıllı telefonlarınız da kolaylıkla kullanabilirsiniz.


Google Chrome İndir Türkçe PC ve Mobil Yükle
Google'ın hızıyla ünlenen web tarayıcısı, 41. sürümüne ulaştı. Az sayıda değişiklikle gelen Chrome 41, çok büyük yenilikler sunmuyor.

Google Chrome Türkçe --> İNDİR

Yeni sürümdeki değişiklikler, tarayıcının arka planında yapılan değişiklikler ve geliştiricilere özel yeni işlevlerle sınırlı. Yine de normal kullanıcıların son sürüme yükseltmesi öneriliyor, çünkü Google her sürümde birkaç güvenlik açığını kapatmış oluyor.
Chrome 41'deki yeniliklerin hangileri olduğuna gelirsek, Google'ın şifrelemeye yönelik Crypto API ve
yeni İçerik Güvenliği İlkesi işlevlerinde geliştirmeler yaptığını görüyoruz.
Resim ve müzikle ilgili geliştirmeler
Yeni Chrome'da resim ve müzik işlemeye yönelik ayarlamalar da var. Bu sayede örneğin ses aygıtını kullanan bir web uygulaması, kullanılmadığı zaman geliştirici tarafından duraklatılabiliyor. Böylece güç tüketimi azaltılmış oluyor. Chrome 41'deki bir başka yenilik, geliştiricilerin Service Workers önbelleğini kolayca incelemesi için DevTools içinde sunduğu yeni bölüm. Bunun için chrome://serviceworker-internals adresine gitmek yeterli oluyor.
Chrome'unuzun en son sürüme güncellenip güncellenmediğini sağ üstteki menü düğmesine, ardından Google Chrome Hakkında'ya tıklayarak kontrol edebilirsiniz. Chrome'u baştan indirip kurmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google Chrome İNDİR


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail