Translate

İzleyiciler

27 Ekim 2015 Salı

Android için En Yeni ve En İyi Widgetlar

Android telefonların ana ekranlarını daha kullanışlı kılıp daha güzel gösterecek widgetlar, bu yazımızda sizlerle. İşte Android için en iyi widget uygulamaları.


Android için En Yeni ve En İyi Widgetlar
Akıllı telefonların arayüzlerinin kişiselleştirilebilmesi pek çok kullanıcı için son derece önemli. Android işletim sistemi ise kişiselleştirilebilir arayüz isteyen kullanıcılar için en iyi işletim sistemi. Zira Android telefonların arayüzlerinde yazı fontundan ikon paketine kadar pek çok şey kolaylıkla değiştirilebiliyor.
Biz de Android telefonlarınızın arayüzlerini kişiselleştirebileceğinizuygulamaları sıralamaya devam ediyoruz. Bir süre önce launcher ve ikon paketi uygulamalarını sıraladıktan sonra, şimdi de en iyi Android widget uygulamaları ile karşınızdayız.
Telefonunuzun arayüzünde saatten hava durumuna kadar pek çok şeyi hızla kontrol edebilmenizi sağlayan en iyi Android widget uygulamalarınısizler için bu yazımızda sıraladık.

Android için Widgetlar : Digital Clock Widget Xperia










Computer - Internet Technology Design World -------android / android uygulama / android uygulama indir / android kişiselleştirme / android widget / android widget uygulamaları / en iyi widget uygulamaları / android için en iyi uygulamalar / android için en iyi widget uygulamaları / best widget apps for android / en iyi uygulamalar / en iyi mobil uygulamalar / android clock widget / clock widget / weather widget / sony xperia widget / minimal clock / minimal clock widget / zooper widget / zooper themes / zooper pro / flashlight widget / sticky notes widget-------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail