Translate

İzleyiciler

5 Ekim 2015 Pazartesi

Dyned İndir İngilizce Öğrenme Programı Mobil ve PC için Yükle

Dyned ile bilgisayarınızda İngilice'yi öğrenebilirsiniz. Programı indirmek için haberimizin detayını okumaya devam edin.


Dyned İndir İngilizce Öğrenme Programı Mobil ve PC için Yükle
Dyned, İlk okul ve orta okul öğrencileri için geliştirilen İngilizce öğrenme programıdır.

Programın tanıtımına geçmeden önce aşağıdaki bağlantıdan DynEd programını bilgisayarınıza yükleyin. Ardından kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapark İngilizce öğrenmek için ders çalışmaya başlayabilirsiniz.

DynEd indir bağlantısını tıklayarak programı indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz Exe programını açarak kurulumu tamamlayın, kurulum tamamlandıktan sonra programı açtığınızda kullanıcı adı ve şifrenin girilmesi gerken bir ekran gelecektir. Bu ekrana okuldan aldığınız
kullanıcı adı ve şifreyi girerek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra hemen İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz.
Program hakkındaki soru ve görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bildirebilirsiniz.
Dyned'in Android ve iOS sürümlerini de aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Dyned Android indir
Dyned iPhone indir


DynEd İngilizce Dil Eğitimi ÇözümüDynEd Avantajı 
DynEd Eğitim Çözümü en etkin İngilizce Dil Eğitimi sistemidir. DynEd Sistemi, öğrenme verimini arttırarak, çalışma zamanını klasik yöntemlerle karşılaştırıldığında en az 3 misli, diğer bilgisayar destekli dil öğrenme programları ile karşılaştırıldığında en az 2 misli azaltır. DynEd, Beceri Sınavları ve Düzey Belirleme Sınavları ile eksiksiz ve güvenilir bir sınama sistemine sahiptir. Birbirinden farklı uzunlukta olan bu sınavlar bilgisayar kontrollüdür. Yetişkinler, havacılık uzmanları ve çocuklar için farklı düzey belirleme sınavları içerir. DynEd tüm öğrenciler için bedelsiz teknik destek ve otomatik güncellemeler sağlar. Bunların yanısıra, öğretmen eğitimi yazılımı, destek yazılımları, kullanım kılavuzları ve yazılı sınavlar içeren öğretmen kılavuzları içerir. 

  • DynEd'in bilimsel araştırmalara dayalı ve teknoloji destekli çözümleri, dört dil becerisini dengeli olarak birlikte geliştirmesi özelliği ile İngilizce Dil Eğitimi'nde önemli bir ilerleme sağlamıştır.
  • Dil öğrenirken beyinde gelişen bu dört dil becerisinden ilki Dinleme Becerisi'dir. Bir sonraki beceri olan Konuşma Becerisi, Dinleme Becerisi ile birlikte sık sık tekrar ve pratik yaparak geliştirilmelidir.
  • DynEd yazılımları gelişmiş Ses Tanıma teknolojisi kullanarak öğrencilerin en kısa zamanda dilde akıcılığa ulaşmalarına yardımcı olur.
  • Dinleme ve Konuşma ile oluşturulan dil temelini, Okuma ve Yazma Becerileri takip eder. DynEd bu beceriler için gerekli olan çerçeveyi sağlam biçimde geliştirir.
  • Etkili tekrar ve pratik yapmak dil eğitiminin en önemli parçalarıdır. DynEd sınıf içinde ve aynı zamanda sınıf dışında bu pratiğin yapılmasını sağlar, kontrol eder ve yönlendirir.
  • Dil eğitiminde yazıya dayalı geleneksel yaklaşımlar ile görsellerle desteklenen dinleme becerisine dayalı DynEd sistemi arasında önemli farklar vardır.
  • Anadilini konuşan kişilere yönelik hazırlanan materyaller, ikinci dil olarak dil eğitimi alan kişiler için uygun değildir. DynEd'in kuvveti eğitim programının özellikle ikinci dil olarak öğrenen kişiler için tasarlanmış olmasıdır.

DynEd International, Inc. 
DynEd International, Inc. 1987 yılında dil eğitmenleri, dil bilimciler, mühendisler ve sanatçılar tarafından kurulmuştur. Merkezi San Francisco’da bulunan ve dil eğitimini dünyada ilk kez CD-ROM üzerine taşıyan şirket, kuruluşundan günümüze kadar, ödüller kazanan çok sayıda İngilizce Dil Eğitimi yazılımı geliştirmiştir. Bu özellikleri ile tüm dünyada milyonlarca öğrenci tarafından kullanılan DynEd, Bilgisayar Destekli Dil Eğitimi'nde liderliği elde etmiştir. DynEd, hem Windows hem de Apple yazılım sistemlerinde kullanılabilen dünyadaki ilk kurulum yapmaksızın USB bellek üzerinde çalışan sistemi yaratmıştır.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail