Translate

İzleyiciler

13 Aralık 2011 Salı

Turkcell Vınn Uyumlu Oblio Tablet PC piyasada!

Turkcell Vınn uyumlu Oblio Tablet Mint 7 Slim'in piyasaya sunulduğu duyuruldu.
Konuya ilişkin açıklamaya göre, Turkcell Vınn ile uyumlu Oblio Tablet Mint 7 Slim'e yüklenecek programlar sayesinde ofis uygulamaları, medya ve eğlenceye ulaşmak mümkün olacak, e-buddy, Skype, MSN ve Facebook gibi sosyal ağ uygulamaları ile istenen an iletişim kurulabilecek.

Testleri Turkcell'de yapılan Turkcell Vınn ile uyumlu Oblio Tablet Mint 7 Slim, Turkcell müşteri hizmetlerinden de teknik destek alacak.

İsmini Medya ve internet kelimelerinin birleşmesinden alan Tablet Mint 7 Slim, Huawei E176, Huawei E180 ve ZTE MF190 model USB Modemler ile de uyumlu olması dolayısıyla her yerde internet keyfi yaşatacak.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail