Translate

İzleyiciler

9 Aralık 2011 Cuma

Firefox'tan resmi açıklama!

Firefox'tan resmi açıklama çabuk geldi!
Geçtiğimiz günlerde yayılmaya başlayan "Firefox'un sonu" haberine, Mozilla'dan resmi açıklama geldi!

Mozilla'nın Mac OS X 10.5 sürümü için Firefox desteğini çekeceği iddiası bizzat Mozilla tarafından reddedildi. Mozilla'nın Firefox mühendisliği direktörü olan Jonhathan Nightingale, yaptığı açıklamada Mozilla'nın Mac OS X'in söz konusu sürümüne olan desteğinin çekilmesi yönünde konuşmanın yapıldığını, ancak bunun son karar olmadığını belirtti.
Daha önce yayınladığımız bu haberimizde Mozilla'dan Josh Aas, Mozilla'nın 6 ay içinde Firefox desteğini Mac OS X 10.5'ten çekmesi gerektiğini ve Mozilla'nın gücünü yeni sürüm Mac OS'lara ayırması gerektiğini kaydetmişti.
Nightinghale, açıklamasının devamında Apple'ın Mac OS X 10.5'e olan desteğini çektiğini de kaydetti ve Safari veya herhangi güncellemesinin artık yapılmadığını dile getirdi.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail