Translate

İzleyiciler

5 Aralık 2011 Pazartesi

Bu programla fotoğraflarda ne kadar oynandığı ortaya çıkacak - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler

Bu programla fotoğraflarda ne kadar oynandığı ortaya çıkacak - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler: Bu programla fotoğraflarda ne kadar oynandığı derhal ortaya çıkacak.
ABD'li bilim adamları "photoshop"la kusursuz hale getiren ünlülerin insan psikolojisini bozmasını engellemek için yeni bir bilgisayar programı geliştirdi.
Program, orijinalleriyle karşılaştırarak ünlülerin fotoğraflarında ne kadar photoshop kullanıldığını belirliyor. Daha sonra da fotoğrafa 1'den 5'e kadar numara veriliyor. Eğer sadece fotoğrafın renkleriyle oynanmışsa fotoğrafın yanına 1 yazılıyor. Fotoğrafta çok büyük değişiklikler yoksa ünlünün fotoğrafının yanına 2 yazılıyor. Eğer yaşlı bir kadın "photoshop" mucizesiyle pürüzsüz bir cilde kavuşmuşsa fotoğrafa 5 numara veriliyor.

- Sent using Google Toolbar

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail