Translate

İzleyiciler

27 Aralık 2011 Salı

Kullanmadığı internet başına iş açtı!

Evinde bilgisayar olmayan emekli kadına 'korsan film paylaştın' cezası.

Bilgisayarı, hatta modemi bile olmayan emekli bir Alman kadın, bir film şirketine tazminat ödemeye mahkum edildi.

Emekli Alman kadının, şiddet içeren bir filmi internette yasadışı şekilde paylaştığı iddia edildi.
Bir e-mail hesabı dahi olmadığını belirten emekli kadına 4 Ocak 2010 tarihinde saat 09.10'da eDonkey ağından holiganlarla ilgili bir filmi paylaştığı tebliğ edildi.
Kadın o saatte uyuduğunu söylese de şirket kadından 650 Euro tazminat ödemesini ya da mahkemede kozlarını paylaşacaklarını bildirdi.
2 yıllık internet ve telefon paketi satın alan kadın sözkonusu tarihten altı ay önce bilgisayarını sattığı için tazminat ödemeyi reddeti ve olay mahkemelere taşındı.
Bir modeme bile sahip olmayan kadının itirazları reddedildi. Mahkeme takip etme sisteminde ya da kadının internet servis sağlayıcısında olması muhtemel bir hatayı araştırmaya gerek görmedi.
Sonuç olarak kadın suçlu bulundu ve 650 euro ödemeye mahkum edildi.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail