Translate

İzleyiciler

8 Aralık 2011 Perşembe

Opera 11.60 yayında, indirin!

Opera'nın yeni sürümü 11.60 yayınlandı. İşte Opera'nın yeni numaraları...

Ünlü ücretsiz web tarayıcısı Opera'nın yeni sürümü 11.60, Salı günü yayınlandı. Peki bu güncelleme neler sunuyor? Opera 11.60, büyük bir güncelleme olmadığından sadece bu dört önemli geliştirme ile geliyor:
- Opera artık Presto 2.10 rendering motorunu kullanıyor. Bunun birtakım hızlanmalar sağlaması bekleniyor ancak bu geliştirme, günlük kullanımda hissedilmeyebilir.
- Opera Mail'in arayüzü yenilendi.
- Adres alanına eklenen yeni "Star menu" (Yıldız menüsü) ile yer imi oluşturmak artık daha kolay.
- Eklenen HTML5 ayrıştırıcısı, daha fazla Web sayfası uyumluluğu vaadediyor.
Opera, diğer tarayıcılarda bulunmayan "Turbo" özelliği ile web sayfalarını sıkştırarak daha hızlı açabiliyor. 2007'de tanıtılan "Hızlı erişim" özelliği ise Google Chrome'da olduğu gibi yer imlerine eklenen sitelerin küçük resimlerini gösteriyor, sitelerinize hızlıca erişmenize izin veriyor.
İndirin: Opera 11.60
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail