Translate

İzleyiciler

26 Şubat 2014 Çarşamba

iPhone Uygulaması: Frog Dissection İndir



Frog Dissection,iphone,ipad,iOS,uygulama,kurbağa,biyoloji,ders,indir,download,cep,telefon,mobilKurbağa kesmek fikri başta herkesi ürkütücü gelse de biyoloji dersinden geçmek için buna zorunluyuz.


Orta Öğrenim döneminde, bir biyoloji dersinde kurbağa kesme meselesi herkesin kabuslarına girebilir. Ancak ne yazık ki, ders olarak okutulan bu konuda deneyim kazanmadan biyoloji dersinden geçmek de mümkün değil. Neyse ki artık iPhone var. Hayvan hakları savunucularının da büyük destek verdiği sanal hayvan otopsisi uygulamaları sayesinde, okullarda ders olarak göstermek amacıyla her yıl milyonlarca hayvanın öldürülmesinin önüne geçilmiş oluyor.


Müfredatta kurbağanın iç organları konusuna geldiğinizde çok işinize yarayacak olan bu uygulama sayesinde, kurbağayı sanal olarak inceleyebiliyorsunuz. Artık bu deneyimden sonra, doktor veya veteriner olmak isteyip istemeyeceğinize siz karar vereceksiniz ama şimdilik bu biyoloji sınavından geçmek zorundasınız. Kolaylıklar diliyoruz.
İndirmek için Tıklayın >>


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail