Translate

İzleyiciler

23 Şubat 2014 Pazar

Günün iPhone Uygulaması: Home Design DIY



iphone,Home Design DIY,ev tasarım,uygulama,indir,downloadEvinizi tasarlarken doğru ölçüler ve doğru planlama sayesinde pahalı hatalar yapmaktan kurtulun.

Yeni bir eve taşınıyorsunuz veya eski eviniz için yeni eşyalar alacaksınız, hatta eski evinizdeki eşyaların yerlerini değiştirmek için bir plan yapıyorsunuz. Peki ama eşyaların odada nasıl duracağını onları almadan önce görmek, plan yapmak, onca uğraştan ve masraftan sonra hata yaparak pişman olmamak mümkün mü?

Fazla büyük veya küçük eşyalrı yanlış odalara yerleştirme hatasından kurtulmanın bir yolu var mı?
Elinizde iPhone varsa bu iş çok kolay. Evinizin ölçülerine uygun şekilde hazırladığınız ev planınızın içine, yeni alacağınız eşyalarınızı önceden yerleştirmek için planınızı yapın ve içiniz rahat ettikten sonra pahalı eşyalarınızı alın. Bunun için de iTunes'daki Home Design DIY uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ortaokul'daki matematik/geometri dersini geçtiyseniz bu uygulamayı da çok kolayca kullanabilirsiniz. Gözünüzde büyütmeyin.

İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail