Translate

İzleyiciler

27 Şubat 2014 Perşembe

Heyecan Verici Oyun (Android Uygulaması): Son Kahramanlar


Nefes kesici bir kahramanlık mücadelesi seni bekliyor!

Android,uygulama,oyun,Son Kahramanlar,indir,download,cep,akıllı,telefon,tablet,mobilSon Kahramanlar! Son Savunma! Son Umut! Acımasız zombilere karşı ayakta kalan son kahramanlar olarak insanlığın umudu sensin.
Düşman zombilerin saldırısında hayatta kalmak ve kaybedilen diğer kahramanların intikamını almak için bütün özel becerilerini kullan.
Güçlü silah stoklarını kullanmaya, bunları yükseltmelerle güçlendirmeye ve Son Kahramanları korumak için savunmalarını stratejik yollarla oluşturmaya hazır ol. İşte dünyanın en bağımlılık yaratıcı stratejik savunma oyunu!

Özellikler
* 3 Heyecan Verici Oyun Modu
* 5 Kentsel Alan Arka Planı
* 3 ten fazla Eşsiz ve Güçlü Kahraman

* 12'den fazla Ölümcül Zombi
* 3'ten fazla Yıkıcı PATRON Zombi
* 8'den fazla Güçlü Silah
* 5'ten fazla Özel Takviyeli Güç
* 100'den fazla Zorlu Düzey

Öne Çıkan Özellikler
* Yüksek Çözünürlükte Çarpıcı Görseller ve Sesler
* Facebook arkadaşlarıyla mücadele
* Telefonlar ve Tabletler için uygun hale getirilmiş
Bugüne kadar oynadığın, görsel olarak en çarpıcı 2 boyutlu savunma oyunu karşısında büyülenmeye hazır ol. Hepsi bu kadar değil; güçlü roketler, özel silahlar, helikopter saldırıları ve daha fazlasıyla donatılmış çok daha fazla zombi çılgınlığı var. Stratejik savunma oyunları hiç bu kadar eğlenceli ve bağımlılık yapıcı olmamıştı!
İçindeki kahramanı ortaya çıkarma, kötü zombileri mağlup etme ve dünyayı kurtarmanın zamanı geldi!
İndirmek için Tıklayın >>

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail