Translate

İzleyiciler

14 Şubat 2014 Cuma

Blogger - İzleyicileriniz Mi Kayboldu? İşte Çözümü!

 Evet, hepimizin izleyicileri bir anda uçtu gitti.
Sebebi ise Blogger'ın blog sayfalarının adreslerine ülke uzantılarını eklemesi. (Siz de sayfa adresinize dikkat ederseniz sonundaki .tr uzantısını görebilirsiniz.) Bu değişiklik sayfa adreslerimizin değişmesine dolayısıyla izleyiciler kısmının kaybolmasına neden oldu.



İzleyiciler Panelini Nasıl Eski Haline Getiriyoruz?

  • Ayarlar => blog başlığınızda  bir harf ekleyin 
  • http://cocugumlaeglenirkenn.blogspot.com.tr/    gibi ben 'n' harfi ekledim.
  • Değişiklikleri kaydet' i tıklayın. Önizleme yapınca izleyicilerin  geri geldiğini görün. 
  • Sonra tekrar ayarlardan blog başlığını eski haline getirin, kaydedin.( http://cocugumlaeglenirken.blogspot.com.tr/ ) olarak eskiye döndürdüm ve kaydettim.

Ve sorun çözüldü :))
Computer - Internet Technology Design World ------Blogspot.Com.Tr,izleyiciler,  İzleyiciler gadgetı--------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ----
--facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine--Blogger Gadgetlerini Geri Getirme ---- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android İzleyicileriniz Mi Kayboldu? İşte Çözümü!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail