Translate

İzleyiciler

24 Şubat 2014 Pazartesi

Günün Android Uygulaması: Army Truck Simulator 3D



Askeri kamyonları belirtilen alana park etmeniz gerekiyor.

Android,uygulama,Army,Truck Simulator,3D,askeri,kamyon,oyun,indir,downloadBu harika oyun size dünyadaki en iyi askeri kamyonları sürme fırsatı sunuyor.
Ülke savaş ortamında ve sizin göreviniz askeri alandaki kamyonları işaretli alanlara park etmek. Tüm becerilerinizi sergileyerek kamyonları ustaca sürmeli ve görevleri başarıyla yerine getirmelisiniz. Kaza yapmadan başarıyla tamamladığınız her görev sonunda para kazanıyorsunuz.
Oyun boyunca kazandığınız paraları kullanarak yeni bölümlerin kilidini açabilir ve oyunu daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Oyun Özellikleri:
- Kaliteli 3D grafikler
- Alman, Rus ve Amerikan ağır araçları

- Gece ve Gündüz modu
- 60 park görevi
- Gerçekçi fizik motoru
- Hassas direksiyon kontrolleri
- Çevrimiçi başarı sıralaması

İndirmek için Tıklayın >>
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail