Translate

İzleyiciler

18 Aralık 2013 Çarşamba

Instagram Direct'te fotoğraf silme..



Instagram,sosya lmedya,mesaj,internet,facebook,fotoğraf,mobil,Direct Instagram, geçtiğimiz hafta kullanıcılar arasında özel paylaşım yapılabilmesini sağlayan Instagram Direct içeriğini sunmuştu. Mahremiyet konusunda bazı soru işaretleri doğuran içerikte fotoğrafların silinebileceği belirtildi.


Facebook, ABD'li genç kullanıcıların yeni eğlencesi Snapchat'i satın almakta başarısız olduktan kısa bir süre sonra, Instagram ile direkt mesaj özelliği sunarak bir nevi Snapchat'e savaş açtı.

Kullanıcıların direkt mesajla fotoğraf ve video paylaşabilecekleri Instagram Direct, Snapchat'le anında giden fotoğraflı mesajın aksine, gönderilen içeriğin istendiği zaman silinmesine izin verecek.
Ancak Instagram Direct'e meraklı kullanıcıların dikkat etmesi gereken birkaç husus söz konusu...
Instagram Direct ile kullanıcılar listelerindeki 15 kişiye kadar fotoğraf ve video gönderebiliyor. Paylaşım yapıldıktan sonra fotoğraf/video gönderilen bazı kişiler listeden çıkarılabiliyor. Böylece bu kişiler paylaşımı görmüş olsa bile sonradan erişemiyor.

Veya, paylaşım yapıldıktan hemen sonra iptal ederseniz, paylaşımı gönderdiğiniz kişiler uyarı notunu alıyor ancak fotoğraf/videoyu göremiyor.
Önemli bir nokta, silmiş olduğunuz paylaşım, siz silmeden önce ekran görüntüsü alınarak gönderdiğiniz kişiler tarafından saklanabilir.
Ve unutmayın, silseniz bile, tüm paylaşımlarınız Instagram'ın sunucularında saklanacak.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail