Translate

İzleyiciler

16 Aralık 2013 Pazartesi

2015'in Galaxy cepleri


2015'in Galaxy'lerinden haber var!
Samsung'un 2015 yılı için düşündüğü Galaxy cepler, büyük bir sürprizle gelebilir!


Galaxy,S4,S5,samsung,round,youm,mega,mini,active,Grand 2,Lite,zoom,nxSamsung bu yıl, kamera ve telefon konseptini birleştiren iki farklı ürünle büyük beğeni toplamıştı. Galaxy S4 Zoom ve Samsung Galaxy NX, Android ile çalışan kameralar (ve Zoom için telefon) olarak piyasaya çıkmıştı. Ancak Nokia'nın kameralı telefonları kadar ilgi görmese de, Samsung şimdi gelecek planlarına kameraları daha fazla adapte etmeyi planlıyor.


Gelişen sosyal ağlar ve Instagram gibi servisler, insanların ellerinin altında kaliteli bir kamera bulundurma arzusunu giderek arttırıyor ve Samsung da bunun yakın gelecekte telefon satmak için en önemli kıstas haline geleceğini düşünüyor. Dolayısıyla Samsung'un 2015 planları için, S4 Zoom gibi güçlü lenslere sahip telefonlar üretmek bulunuyor. Ancak Samsung'un lens boyutlarını küçülterek, daha "pratik" görünümlü kameralar oluşturmak istediği de anlaşılıyor.

Nokia'nın 41 MP'lik kameraya sahip Lumia 1020'si şu anda piyasada en güçlü ve pratik kameraya sahip telefon olarak dikkat çekiyor. Üstelik Windows Phone sistemi bu sayede Avrupa'daki yerini giderek güçlendiriyor. Samsung'un da 2015 içinde, bu yarışta çok güçlü telefonlarla ortaya çıkacağı anlaşılıyor. Öyle görünüyor ki artık Instagram'da fotoğraf yayınlarken, bulanık, kumlu, loş fotoğraflar için "telefon kamerasından ancak bu kadar oluyor" mazeretini uyduramayacağız.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail