Translate

İzleyiciler

13 Aralık 2013 Cuma

Instagram bugün itibariyle güncellendi.

Instagram bugün itibariyle güncellendi. iOS ve Android platformu için gelen güncellemede milyonlarca kullanıcının beklediği özellik nihayet kullanıma sunuldu.
Instagram'a gelen dev güncellemeyle birlikte artık kullanıcılar mesaj ve fotoğrafı birbirlerine gönderebilecek. Bu durumun Whatsapp'ı zor durumda bırakacağı belirtiliyor.

Artık Instagram'da çektiğiniz fotoğrafları veya galerinizdeki fotoğrafları doğrudan Instagram'daki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Hem fotoğraf hem de mesaj alışverişinin Instagram'a gelmesiyle birlikte Whatsapp'ta soğuk terler dökeceğe benziyor; çünküInstagram artık salt fotoğraf paylaşma uygulaması olmaktan çıkmış durumda ve Whatsappyerine de kullanılabilecek hale geldi. 150 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Instagram'ın bu özelliğinin Whatsapp'a kullanıcı kaybettirip kaybettirmeyeceğini zaman gösterecek.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail