Translate

İzleyiciler

21 Aralık 2013 Cumartesi

Haftanın oyunu: WWE 2K14!



WWE 2K14,dijital oyun,Amerikan güreşi,ringHafızanızı bir yoklayın. Profesyonel Amerikan güreşi turnuvalarını izlemek için kaçımız gecelemedik ki? Rey Mysterio’nun meşhur 619 hareketiyle rakiplerini devirişini görmek için uykusuz kalmadık mı? İşte bu “gösteriye” olan tutku ve duyduğunuz heyecanı konsollardaki WWE 2K14 ile gösterebilirsiniz.
Geçtiğimiz 30 yıl içerisinde yaşanmış bütün maçları “30 Years Of Wrestlemania”
adlı seçenekte toplayan yapım, sizlere tozlu ringlerde nostalji yaşatacak. Hulk Hogan -ki kendisi favorimdir-, Randy Savage gibi efsanelerle ringde büyük kemere ulaşmak için elinizden geleni yapacaksınız. Tarihi maçlarda olaylar nasıl yaşanmışsa aynılarını oynayacaksınız. Yeni ringler ve güreşçiler bunları bitirdikçe açılıyor. Bunun dışında, merdiven, kafes, masa gibi birçok dövüş modunda da ter akıtabilirsiniz.

İster single, ister arkadaşlarınızla kapışın, ama gaza gelip oyun içerisinde yaptığınız uçuk hareketleri evde denemeyin! Ringde karşınızdakini nasıl döveceğinizi düşünürken bir yandan da onu tepkilerine doğru yanıt vermeniz gerekiyor.  Hareket akışı genel olarak iyi. Yumruk ve tekmeler bu yıl daha seri. Ardı ardına ters tokat ya da tekme saydırabilirsiniz. Ne yazık ki bunların bazıları bug yüzünden boşa gidiyor. Komboları yapmak oldukça kolay. 

Oyunun sıkıcı noktası, dövüşlerin çok uzun sürmesi. “Can” barı olmadığından Triple H ve Undertaker ile karşılaşmamın ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum bile.

Tuş pozisyonuna getiremediğim Undertaker’ı zor bela yorarak yere indirebildim. Zamanınızdan kolayca çalacak kurmaca ve gerçeklikten uzak, spor-eğlence şovu WWE, artık parmak uçlarınızda.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail