Translate

İzleyiciler

9 Şubat 2016 Salı

Messenger ile satranç oynanabildiğini biliyor musunuz ?

Facebook Messenger'ı dünyada milyonlarca kişi kullanıyor fakat, Messenger ile satranç oynayabileceğini kimse bilmiyor.


Messenger ile satranç oynanabildiğini biliyor musunuz ?
Facebook'un milyonlarca kişi tarafından kullanılan Messenger uygulamasında gizli bir satranç oyunu olduğunu biliyor muydunuz ? 
Facebook Messenger üzerinden satranç oynayabildiğini söylesek inanırmıydınız ? Bu
haberi yapmadan önce ben bilmiyordum açıkcası. Facebook bunu neden saklıyor bilmiyoruz fakat böyle bir özelliği var. Bu özellik sadece Messenger üzerinde var.
Uygulamayı nasıl kullanacağınız hakkında ufak bir bilgi vereceğim. Eğer yapamazsanız yorum olarak mesajınızı atın detaylı anlatımını gerçekleştireyim. Yardım almak için @fbchess help yazabilir, sohbet ettiğiniz kişiyle yeni bir satranç oyunu başlatmak için @fbchess play yazabilirsiniz. Messenger'daki satranç oyunu Sticker göndermediğiniz zamanlarda boş zamanınızı değerlendirmenizi sağlayabilir.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail