Translate

İzleyiciler

22 Şubat 2016 Pazartesi

Google+'yı Blogger için yönetme

Google+ ile ilgili görsel sonucuBlogunuzu diğer insanlara duyurmak ve okuyucularınızla etkileşime geçmek için Google+'yı kullanabilirsiniz.

Google+ ayarlarınızı yönetme

Google+ ayarlarınızı Blogger'da yönetmek için:
  1. Blogger'da oturum açın.
  2. Güncellenecek blogu seçin.
  3. Sol taraftaki menüde Google+'yı tıklayın.
Yayınlarınızı doğrudan sayfada paylaşmak için blogunuzu bir Google+ sayfasına bağlamayı da tercih edebilirsiniz. Nasıl Google+ sayfası oluşturacağınızı öğrenin.
Katkıda bulunduğunuz tüm bloglar için tek bir Google+ profili kullanabilirsiniz.

Google+ yorumları

Blogger blog yayınlarınız ve Google+'ya yapılan yorumlarını bir araya getirmek için Google+ yorumlarını kullanabilirsiniz. Aşağıdaki durumlarda Google+'da yorum aldığınızı anlayabilirsiniz:
  • Yorumları Google+'da paylaşmaya yönelik bir seçenek görürsünüz.
  • Bir yayının yazarı olarak, okuyucular blog yayınınızda yorum yaptığında veya yayınınızı paylaştığında Google+ bildirimleri alırsınız.
Google+ yorumlarını etkinleştirme:
  1. Profil olarak Google+'yı kullandığınızdan ve blogunuzun herkese açık olduğundan emin olun.
  2. Blogger'da oturum açın.
  3. Güncellenecek blogu seçin.
  4. Sol taraftaki menüde Google+'yı tıklayın.
  5. Kutuyu işaretleyin.
Okuyucuların blogunuzda yorum yapabilmesi için bir Google+ sayfası ya da profiline sahip olmaları gerekir.
Not: Blog URL'nizi değiştirirseniz veya Google+ yorumlarını devre dışı bırakırsanız Google+ yorumlarınız görünmez hale gelir. 
Blogger yorumlarını kullandıysanız bu yorumlar blogunuzda görünmeye devam eder. Google+ yorumlarını etkinleştirdiğinizde üçüncü taraf yorum yapma sistemleri kullanımdan kalkabilir.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail